Digiharrastuspajoja 12 - 29 -vuotiaille turkulaisille

Oletko kiinnostunut verkossa pelaamisesta, haluatko tutustua koodauksen saloihin, tai kenties ottaa selvää mihin nykyinen teknologia taipuu? Turun kaupungin nuorisopalvelut ja DigiPoint-hanke tarjoavat nuorille mahdollisuuksia tutustua digiteemaan tai verkossa toteutettaviin harrastusmahdollisuuksiin.

Digiharrastuksiin liittyvän esittelyn lisäksi on mahdollisuus kuulla tarjolla olevista Turun nuorten palveluista. Toiminta on avointa ja maksutonta. 

Tule kuulemaan lisää itseäsi kiinnostavista aiheista:

 • 21.4.2021 klo 17 - 20 Verkkopelaaminen
  Mitä verkkopelaaminen on harrastuksena? Kuinka päästä alkuun ja missä sitä voi harrastaa? Muun muassa näihin löydät vastauksen verkkopelaamisen työpajassa. Samalla pääset tutustumaan Turku Game Academyn toimintaan.
 • Linkki streamiin: https://www.twitch.tv/turkugameacademy/
   
 • 5.5.2021 klo 17 - 19 Koodaus
  Mitä koodaaminen on? Millainen se on harrastuksena? Kuinka päästä alkuun ja mitä tarvitset harrastamiseen.  Muun muassa näihin löydät vastauksen koodaustyöpajassa.
 • Linkki streamiin päivittyy tähän lähempänä tilaisuuden ajankohtaa
   
 • 19.5.2021 klo 17 - 19 Maker-toiminta
  Maker-toiminta on tekemisen ja kokeilemisen kautta oppimista. Mihin kaikkeen teknologia taipuu? Tutustu työpajassa mitä on tee se itse -kulttuuri ja maker-toiminta.
 • Linkki streamiin päivittyy tähän lähempänä tilaisuuden ajankohtaa

Tilaisuudet streamataan Turun nuorispalveluiden sähköisillä kanavilla. Linkit streameihin päivitetään lähempänä ajankohtaa. Tilaisuuksien streamit ovat katsottavissa 14vrk livetilaisuuden jälkeen.