Blogi digipalveluista

Lue mitä digitaalisten palvelujen rakentamisen taustalla tapahtuu.

Digitaaliset palvelut -kokonaisuus toimii Turun kaupungin Smart and Wise Turku -kärkihankkeen alaisuudessa vuosina 2018 - 2019. Suomi.fi-palvelut ja saavutettavuus sekä esteettömyys käynnistävät vuoden 2018.

Aiemmin digitaalisten palvelujen kehittämisestä on blogattu osoitteessa www.turku.fi/dipake

Uusimmat blogipostaukset

Prosessien tehostaminen automatisoiden

4.2.2019 16.37 - Miika Länsi-Seppänen
Jokaisella organisaatiolla on omat prosessinsa, niin pienellä kuin isoillakin. Pienillä organisaatioilla näitä prosesseja ei välttämättä ole kuvattuna auki, koska sille ei koeta olevan tarvetta.

Hackaton muotoutui jamiksi

3.12.2018 21.04 - sanna moisala
Elokuussa kirjoittelin sparraustoiveesta elämäntapahtumien tarpeet kiteyttävien käyttöliittymien rakentamiseksi. Bloggauksesta syntyi yhteistyö Väestörekisterikeskuksen kanssa, kun pääkaupunkiseudulla painittiin vastaavien haasteiden kanssa kansallisella tasolla.

Etsintäkuulutus: Sparrausapua digipalvelujen asiakaskeskeiseen rakentamiseen

13.8.2018 17.52 - sanna moisala
Asiakassegmentit, elämäntapahtumat ohjaavat jatkossa julkishallinnon palvelujen kehittämistä. Miten tämä olisi optimaalisinta toteuttaa erilaisissa digipalveluissa, ja miten palveluihin ohjaus nivoutuisi yhteen kaupungin verkkopalvelussa?

Selkeä palveluviestintä on osa kaupungin selkärankaa

19.6.2018 06.00 - Harri Falck
Erilaisten palveluiden tuottaminen asukkaille on kaupunkiorganisaation tärkeimpiä tehtäviä ja yksi koko sen olemassaolon tarkoituksista.

Palvelukartta on uudistumassa esteettömämpään suuntaan

12.6.2018 09.48 - sanna moisala
Turun kaupungin palvelukartta on uudistumassa alkusyksyn aikana. Tuleva kartta pohjautuu pääkaupunkiseudulla käytössä olevaan ratkaisuun, josta löytyvät jatkossa palvelujen tiedot, reitit palveluun ja sen esteettömyystiedot.

Sivut