Blogi digipalveluista

Lue mitä digitaalisten palvelujen rakentamisen taustalla tapahtuu.

Digitaaliset palvelut -kokonaisuus toimii Turun kaupungin Smart and Wise Turku -kärkihankkeen alaisuudessa vuosina 2018 - 2019. Suomi.fi-palvelut ja saavutettavuus sekä esteettömyys käynnistävät vuoden 2018.

Aiemmin digitaalisten palvelujen kehittämisestä on blogattu osoitteessa www.turku.fi/dipake

Uusimmat blogipostaukset

Digituen vauhdikas syksy

31.8.2020 13.30 - Julia Innilä
Digituki Varsinais-Suomessa -hanke ja Varsinais-Suomen alueen digituen verkosto lähtivät elokuussa jälleen vauhdikkaasti eteenpäin. Viimeiset verkostotapaamiset ennen kesätaukoa järjestettiin juhannusviikolla.

Maailman saavutettavin palvelukartta käyttöön syksyllä myös Turussa

3.7.2020 16.41 - sanna moisala
Viime syksynä julkistettiin Turun uusi palvelukartta, jonka pääasiallinen tehtävä on helpottaa jokaisen turkulaisen arkista eloa. Kartta auttaa lähipalvelujen löytämistä sekä helpon reittejä perille.

Digituki Varsinais-Suomessa etenee kehittäen

26.6.2020 10.00 - Julia Innilä
Digituki Varsinais-Suomessa -hankkeen toiminta on rullannut normaalin tahdin mukaisesti poikkeuksellisesta keväästä huolimatta. Kevät toi mukanaan laajemmissa määrin etätyön ja monipuoliset digitaaliset työskentelytavat.

Hyppy digiin

29.4.2020 10.00 - Julia Innilä
Maaliskuussa 2020 koko maailma otti erilaisten koronarajoitusten myötä suuremman digiloikan, kuin koskaan aikaisemmin. Vallitseva koronapandemia on asettanut meidät kansalaiset uudenlaisen arjen äärelle.

Digitukiverkosto järjestäytyy Varsinais-Suomessa

11.2.2020 15.05 - Julia Innilä
Julkiset palvelut rakennetaan käyttäjälähtöisiksi ja ensisijaisesti digitaalisiksi. Digitalisoinnin ei ole tarkoitus vaikeuttaa asioiden hoitamista, vaan päinvastoin olla helpotus arjen kiireessä. Sähköinen asiointi onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta.

Sivut