DigiPoint Turku -valmennus

Valmennuksen tavoitteena on selkiyttää ajatuksia tulevasta ja löytää yhdessä seuraava polku sekä vahvistaa taitoja hallita erilaisia elämänhallinnan osa-alueita.

Työvalmennuksen aikana pääset tutustumaan digialan tehtäviin, laitteisiin, ohjelmiin sekä alustoihin. Mahdollisuuksien mukaan pääset tekemään sinulle sopivia digialan tehtäviä sekä verkostoitumaan alan yritysten kanssa.

Yksilö- ja ryhmävalmennuksessa keskitytään itsetunnon ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen, arjen asioihin ja muutosten hallintaan sekä opiskelu- ja työvalmiuksien parantamiseen.

Valmennuksen aikana käydään keskusteluja työ- ja yksilövalmentajien kanssa, asetetaan yhdessä tavoitteita ja tehdään henkilökohtaisia jatkosuunnitelmia. Keskusteluavun lisäksi saat tarvittaessa apua erilaisten lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä.

Kyseessä on uudenlainen valmennusmuoto, jossa pääset vaikuttamaan kiinnostuksesi mukaan valmennuksen sisältöön. Valmennuksen päätteeksi sinulle on kertynyt tietopankki, mistä on hyötyä aina arjen askareista opiskelumaailmaan sekä työelämään asti. Nuorelle kertyvä osaaminen todennetaan työpajajaksolla kirjallisesti.

Valmennusjakson kesto on 5kk (4pvä/vk), johon ohjaudutaan itse ilmoittautumalla tai yhteistyötahojen kautta. (kevät- ja syyskausi) Valmennuspäivät klo 9-15. Valmennusryhmä kootaan koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevista 16 - 29 -vuotiaista turkulaisista. Valmennustilat sijaistevat nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa.

Käynnistyvä työpajamuoto on osa ESR-rahoitteista 6aika DigiPoint-hanketta.

Lisätiedot DigiPoint -hankkeesta

Yhteystiedot:

  • Puh. 040 616 3569 (rekry)

 

Projektipäällikkö:

Oskari Orvasto

Puh. 040 616 3529

oskari.orvasto@turku.fi

 

 

Asiasanat: