Concerts

The City of Turku arranges various concerts throughout the city. These concerts are often classical music concerts. The Turku Philharmonic Orchestra (TFO) is the oldest orchestra in Finland and among the oldest in the world. There are also concerts in the Old Town Hall on Sundays and in the Wäinö Aaltonen Museum of Art on Tuesdays.

Responsible organisation: 

City of Turku
Service classification: 

Places

Concert Hall

för alla

Orkesterin pääkonserttipaikka on Turun konserttitalo, mutta joskus orkesteri on mukana tapahtumissa ja soittaa esimerkiksi kauppakeskuksessa tai puistossa. Lippuja konsertteihin myy Lippupiste. Lippuja voi ostaa myös Turun kulttuurikauppa Ars Musicasta Turun konserttitalolta (Aninkaistenkatu 9), avoinna ma–pe klo 12–17 ja konserttipaikan ovelta tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Service implementation: 

Self-produced services

Service producer: 

Turun filharmoninen orkesteri

Responsible organisation: 

Turun kaupunki

Musiikkia ja runoa Vanhalla Raatihuoneella -sarjassa pääsee maksutta nauttimaan musiikista ja runoudesta. Ohjelmisto vaihtuu keväällä ja syksyllä. Sarjassa esiintyvät orkesterit ja yhdistykset ovat myös Kulttuurikummeja, jotka tuovat säännöllisesti esityksillään hyvää mieltä ja elämyksiä turkulaisiin vanhainkoteihin ja palvelutaloihin.

Konserttipaikka: Vanha Raatihuone, Raatihuoneen sali, 3. krs (hissi)

Service implementation: 

Self-produced services

Service producer: 

Vapaa-aikatoimiala

Responsible organisation: 

Turun kaupunki