eTerveyspalvelut

Kirjaudu eTerveyspalveluihin

Uusi puolesta-asioija (myös ala-ikäisen oma asiointi ja ulkopaikkakuntalaiset)

Mikäli puolesta-asioinnin valtuutus suomi.fi-palvelun kautta ei syystä tai toisesta ole mahdollista, tee sähköisen asioinnin sopimus. Palauta täytetty lomake johonkin Turun kaupungin hyvinvointitoimialan toimipisteeseen.

Koronarokotukset

Ajanvaraus sekä ajankohtainen tieto koronarokotuksista löytyy Turun kaupungin koronavirusrokotussivulta.

 

 

eTerveyspalvelut -verkkopalvelun kautta hoidat kätevästi omat terveysasiasi yhdessä paikassa.

 eTerveyspalvelut on turvallinen ja maksuton verkkopalvelu, jonka avulla voit mm. hoitaa ajanvaraukseen liittyviä asioita, vastaanottaa laboratoriovastauksia, tarkastella omia terveystietoja, tehdä eReseptin uusimispyyntöjä ja lähettää viestejä Turun kaupungin terveydenhuollon ammattihenkilöille.

eTerveyspalveluiden puolesta-asioinnin valtuudet määräytyvät alle 12-vuotiaiden lasten osalta sen mukaan, miten puolesta-asioinnin valtuudet on kirjattu suomi.fi-palveluun. Nuorten on mahdollista käyttää eTerveyspalveluita itse. eTerveyspalveluiden kautta sinun on mahdollista hoitaa 13-vuotiaan tai sitä vanhemman alaikäisen lapsen tai vanhempasi asioita sähköisen asioinnin sopimuksella, mikäli valtuutus suomi.fi-palvelun kautta ei syystä tai toisesta ole mahdollista.

eTerveyspalveluun kirjaudutaan suomi.fi-tunnisteella.

Huomioithan, että palvelu ei ole tarkoitettu kiireellistä asiointia varten. Kaikki yhteydenotot kirjautuvat potilaskertomukseesi.

Sähköinen asiointi nopeuttaa ammattilaisen ja asiakkaan välistä asiointia sekä tarjoaa joustavan ja henkilökohtaisen palvelukanavan.

Koronavirusrokotus

Ajanvaraus sekä ajankohtainen tieto koronarokotuksista löytyy Turun kaupungin koronavirusrokotussivulta.

Tekstiviestiajan peruminen koronarokotukseen

Jos aika ei sovi ja se pitää perua, sen voi kahdella tavalla:

  1. soittamalla Turun koronarokotuspuhelimeen 02 266 0159 (ma-pe klo 8-14), jonne jätetään ääniviesti ja ilmoitetaan nimi, syntymäaika ja rokotusaika, joka halutaan perua. Puhelimeen voi soittaa ympäri vuorokauden. Ajan perumisen jälkeen voit itse varata uuden koronarokotusajan soittamalla koronarokotuspuhelimeen ma-pe klo 8–14.
Asiasanat: