eTerveyspalvelut

Kirjaudu eTerveyspalveluihin

Uusi asiakas (yli 18-vuotias turkulainen)

Tee ensin sähköisen asioinnin sopimus tunnistautumalla palveluun:

Uusi puolesta-asioija (myös ala-ikäisen oma asiointi ja ulkopaikkakuntalaiset)

Palauta täytetty lomake johonkin Turun kaupungin hyvinvointitoimialan toimipisteeseen.

Koronarokotukset

Ajanvaraus sekä ajankohtainen tieto koronarokotuksista löytyy Turun kaupungin koronavirusrokotussivulta.

 

eTerveyspalvelut -verkkopalvelun kautta hoidat kätevästi omat terveysasiasi yhdessä paikassa.

 eTerveyspalvelut on turvallinen ja maksuton verkkopalvelu, jonka avulla voit mm. hoitaa ajanvaraukseen liittyviä asioita, vastaanottaa laboratoriovastauksia, tarkastella omia terveystietoja, tehdä eReseptin uusimispyyntöjä ja lähettää viestejä Turun kaupungin terveydenhuollon ammattihenkilöille.

eTerveyspalveluiden kautta sinun on mahdollista hoitaa myös alaikäisen lapsesi tai vanhempasi asioita Puolesta asioinnin -sopimuksella. Nuorten on mahdollista käyttää eTerveyspalveluita itse.

Palveluun kirjaudutaan suomi.fi-tunnisteella. Sähköisen asioinnin sopimuksen voi tehdä palvelussa ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa.

Huomioithan, että palvelu ei ole tarkoitettu kiireellistä asiointia varten. Kaikki yhteydenotot kirjautuvat potilaskertomukseesi.

Sähköinen asiointi nopeuttaa ammattilaisen ja asiakkaan välistä asiointia sekä tarjoaa joustavan ja henkilökohtaisen palvelukanavan.

Koronavirusrokotus

Ajanvaraus sekä ajankohtainen tieto koronarokotuksista löytyy Turun kaupungin koronavirusrokotussivulta.

Tekstiviestiajan peruminen koronarokotukseen

Jos aika ei sovi ja se pitää perua, sen voi kahdella tavalla:

  1. soittamalla Turun koronarokotuspuhelimeen 02 266 0159 (ma-pe klo 8-14), jonne jätetään ääniviesti ja ilmoitetaan nimi, syntymäaika ja rokotusaika, joka halutaan perua. Puhelimeen voi soittaa ympäri vuorokauden.

Ajan perumisen jälkeen voit itse varata uuden koronarokotusajan. Vain ensimmäisen rokotteen voi varata sähköisesti. Jos joudut muuttamaan toisen annoksen ajan, soita koronarokotuspuhelimeen.
 

Asiasanat: