Majoitus

Europeade 2017 on osallistujatapahtuma, joka sisältää ohjelman, koulumajoituksen ja kouluruokailun (aamiainen, lounas, päivällinen) Turussa 26.-30.7.

Osallistujat majoittuvat 19 eri koululle Turun keskustassa ja sen ympäristössä. Lasten ryhmät sijoitetaan erillisiin kouluihin. Kaikille osallistujille järjestetään patja (200 x 80 x 20 cm), henkari ja tuoli. Tuo mukanasi makuupussit tai peitto ja lakana.

Osaan majoituskoulujen pihoista voidaan sijoittaa muutama matkailuauto/-vaunu. Tästä pitää olla ilmoitettu Europeaden toimistolle Belgiaan etukäteen. Voit myös varata paikan Ruissalon leirintäalueelta

Ruokailut

Ruokailut tapahtuvat 5-6 keskustan alueen koululla. Tarjolla on maidoton, laktoositon, vähälaktoosinen, gluteeniton, kasvisruoka, kalaton, pähkinätön ja vegaani vaihtoehto. Erikoisruokavaliot ilmoitetaan erillisellä kaavakkeella kesäkuussa.

Muu majoitus

Kaupungissa on myös hotelleja, hostelleja, bed & breakfast -paikkoja, air bnb -huoneistoja, leirintäalueita sekä monta ihanaa kylpylää, joissa voit majoittua.

Esimerkkihintoja Europeade 2017 -osallistujille:

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.