Yritykset mukaan ilmastojoukkueeseen

Myös yritykset tarvitaan vastustamaan ilmastonmuutosta. Siksi olemme järjestäneet yrityksille mahdollisuuden toteuttaa kuvaus Ilmastojoukkueen pelipaidoissa. Osallistuminen on helppoa ja meiltä saatte apua myös kuvausjärjestelyihin.

  1. Jakakaa viestiä Ilmastojoukkueesta sisäisissä kanavissanne ja kannustakaa henkilökuntaanne liittymään Ilmastojoukkueen Facebook-ryhmään ja tekemään ilmastotesti.
  2. Tilatkaa paidat osoitteesta info@kmg.fi Ilmoittakaa viestissä tarvitsemanne paitojen lukumäärä ja haluamanne kuvauspäivä. Paidat voi joko noutaa osoitteesta Rautakatu 6, 20540 Turku tai voimme sopia niiden toimituksesta erikseen.
  3. Ottakaa kuva pelipaidoissa ja julkaiskaa se verkkosivuillanne ja sosiaalisen median kanavissanne. Muistakaa myös haastaa yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan sekä tehdä ilmastotesti. Ilmastojoukkueeseen liittyneet yritykset saavat oikeuden käyttää Ilmastojoukkueen tunnusta.

Yritykset voivat osallistua ilmastotyöhön aktivoimalla työntekijöitä ilmastokestäviin valintoihin,  esimerkiksi kannustamalla pyöräilemään, kävelemään tai kulkemaan työmatkat bussilla.

Muistakaa myös haastaa yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan sekä tehdä ilmastotesti. Ilmastojoukkueeseen liittyneet yritykset saavat oikeuden käyttää Ilmastojoukkueen tunnusta.

Yritykset voivat myös osallistua hiilineutraalin Turun tekemiseen omalla vaikuttavalla teollaan. Lue lisää www.turku.fi/hiilineutraali/yhteiso