Liity Ilmastojoukkueeseen!

Liity Ilmastojoukkueeseen ilmoittamalla organisaatiosi ilmastoteko:

Turun ilmastojoukkue jakaa tietoa ilmastotyöstä sekä järjestää säännöllisiä tapahtumia. Ilmastojoukkueen ilmastotekoja kootaan avoimeen tietokantaan. Niistä myös uutisoidaan kaupungin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Jakamalla oman ilmastotekosi olet mukana tekemässä hiilineutraalia Turkua, inspiroimassa muita toimijoita mukaan ilmastotyöhön ja saat näkyvyyttä ilmastotyöllesi.

Ilmastojoukkueeseen voivat liittyä kaikenkokoiset ilmastotekoja tekevät yritykset ja organisaatiot, jotka toimivat Turun seudulla.

Ilmastoteon tulee aidosti vähentää kasvihuonepäästöjä joko suoraan tai välillisesti. Lisäksi niiden toivotaan toteuttavan vastuullisuutta, edistävän kestäviä innovaatioita ja liiketoimintaa sekä lisäävän kansalaisten mahdollisuutta osallistua ilmastonmuutoksen hillintään.

 

 

Turun kaupungin ilmastojoukkueon Turun alueen toimijoille suunnattu yhteisö, jonka tarkoituksena on tehdä ilmastonmuutoksen torjunnasta yhteisöllistä. Ilmastojoukkueen kapteenina toimii Saku Koivu. Ilmastojoukkueessa on tällä hetkellä 96 ilmastotekoa!

 

Muita palveluita yrityksille Turussa:

Turku Business Region - Yritysten neuvonta, verkostot, tapahtumat ja kansainvälistyminen

Green Industry Park  edistää kestävää teollisuutta - Bio -ja kiertotalous sekä uusiutuva energia

Testbed Turku -sivusto tarjoaa kaiken kokeilutoimintaan tarvittavan tiedon yrityksille ja TKI-toimijoille. Kokeiluteemoina ovat oppiminen, kaupunkiliikkuminen, ilmasto ja digitaaliset ratkaisut.