Hyvinvointitoimialan tilojen vuokraaminen netissä

Tarkista varaustilanne

Timmi-varauskalenterin kautta voit varata vakiovuoroja tai yksittäisiä tiloja. Vakio- ja yksittäisiä vuoroja voi varata hyvinvointitoimialan kokous- ja liikuntatiloihin, kuntosaleihin ja allasosastoille. Juhlasaleihin ei voi varata vakiovuoroja.                                 

Rekisteröityminen

Vuoroja varataksesi, sinun tulee rekisteröityä järjestelmän käyttäjäksi osoitteessa http://timmi.turku.fi.

Rekisteröitymistä varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Rekisteröityäksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

 1. Lue huolellisesti Timmi-varausjärjestelmän ja hyvinvointitoimialan vuokrattavien tilojen käyttöehdot.
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla Rekisteröidy asiakkaaksi -linkkiä ja valitsemalla Hyvinvointitoimiala. Huom! Tässä vaiheessa kaikki rekisteröityvät yksityishenkilönä, käyttöoikeuksien laajennus yrityksen tai yhdistyksen varauksia varten tehdään myöhemmin, kts. kohta 4.
 3. Rekisteröitymisesi jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, että rekisteröitymisesi on hyväksytty.
 4. Yksityishenkilö vastaa aina henkilökohtaisesti tekemiensä varausten kustannuksista. Jos haluat asioida yhdistyksen tai yrityksen yhteyshenkilönä, voit laajentaa käyttöoikeuksiasi.

Käyttöoikeuksien laajentaminen tapahtuu kirjautumalla (uudelleen) Timmiin Kirjaudu pankkitunnuksilla -linkistä ja valitse Hyvinvointitoimiala.

 1. Valitse Omat tiedot välilehdeltä Käyttöoikeuksien laajennus. Valitse Hyvinvointitoimiala hallintoalueeksi oikeasta valikosta sekä vasemmasta valikosta hakemasi käyttöoikeus. Klikkaa Rekisteröidy.
  Täytä avautuneen lomakkeen kaikki tiedot. Sinisistä infopisteistä saat lisätietoa kenttien täyttöä varten.
  Kirjoita Rekisteröitymisen lisätietoja -kenttään mihin maksuluokkaan varauksesi liittyvät (ks. hinnasto)
 2. Käyttöoikeuksien laajennus käsitellään mahdollisimman pian, jonka jälkeen saat vahvistusviestin.
 3. Vahvistusviestin saatuasi, voit kirjautua Timmi-varauskalenteriin. Tarkemmat ohjeet varauskalenterin käytöstä löydät sinisiä infopalloja klikkaamalla tai FAQ-selauksesta.
 4. Varauskalenteriin kirjaudutaan jatkossakin aina pankkitunnuksilla linkistä Kirjaudu pankkitunnuksilla.

Tilan varaajan/vastuuhenkilön tehtävät löytyvät hyväksymistäsi Timmi-varausjärjestelmän ja hyvinvointitoimialan vuokrattavien tilojen käyttöehdoista kohdasta 3.3 Käyttäjien vastuu
tai

 

Asiasanat: