Ohjaustoiminta

Impivaarassa on tarjolla lähes viisikymmentä ohjattua liikuntatuntia viikossa. Ohjauksia järjestetään eritasoisille harrastajille niin altaalla kuin liikunta- ja kuntosaleissakin.

Kurssit

Uimakoulut, vauvauinti sekä kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit ovat kurssimuotoista ja niille ilmoittaudutaan etukäteen nettipalvelun kautta. Liikuntapalvelukeskuksen kurssitarjonta on suunnattu aloittelijoille ja vähän liikuntaa harrastaneille. Myös paikalliset uimaseurat järjestävät lapsille ja aikuisille runsaasti eritasoisia uimakouluja ja tekniikkakursseja alueen uimahalleissa.

Ryhmäliikunta

Viikottain toistuville ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan etukäteen netissä. Ryhmäliikunnassa vaihtoehtoja on erilaisista vesijumpista venyttelyyn ja tasapainoharjoitteluun. Kuntosalin laiteopastustunneille pääset mukaan sisäänpääsymaksun hinnalla ja ilman ilmoittautumista etukäteen. Tarjontaa on kaikentasoisille harrastajille aloittelijoista enemmän harrastaneisiin. Liikuntarajoitteisille ja henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut iän, vamman tai sairauden vuoksi löytyy omia soveltavan liikunnan tunteja. Hallin liikunnanohjaajat/uinninvalvojat auttavat mielellään juuri sinulle sopivan ryhmän löytymisessä.

Kysy lisää

Liikunnanohjaajat/uinninvalvonta
p. 040 648 5338