Altaat

Impivaaran uimahallin allasalueella on kahdeksan allasta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sopiva allas löytyy kaikille: niin kuntouimareille, lapsiperheille kuin vesiurheilijoille.

Osa allastiloista on koulujen lukuvuoden aikana arkisin klo 8-16 koululaisryhmien käytössä.

Kilpailut ja tapahtumat voivat aiheuttaa muutoksia allastilojen käyttöön. Tarkista altaan varaustilanne.

50 m:n allas Venla

Impivaaran suurin, 8-ratainen allas. Allas on tarkoitettu pääosin kuntouintiin, vesijuoksuun ja uimaseurojen harjoitteluun. Altaan on syvyys 1,3-1,85 metriä ja lämpötila 27 astetta.

Huom! Keskiviikkoisin koko 50 m:n allas on varattu vesipallolle klo 19.30 eteenpäin.

25 m:n allas Juhani

10-ratainen 25 m:n allas, jonka syvyys vaihtelee 1,3-1,8 metrin välillä. Altaassa on paljon ohjaustoimintaa vesijumpista uimakouluihin, muuten vapaassa käytössä.

Hyppyallas Tuomas

Hyppyaltaassa (14x16 m) on hyppylavat 3 metristä aina 10 metriin saakka sekä kaksi 1 metrin ja kaksi kolmen metrin ponnahduslautaa. Allas on 4,5 metriä syvä ja sitä käyttävät uimahyppääjien ja yleisöuimareiden lisäksi mm. sukeltajat ja uppopalloilijat.

Veden lämpötila 27 astetta. Yleisöuimareille pidetään hyppylavoja auki la ja su klo 12.30 ja 15. Arkisin lavoja pyritään pitämään auki, mikäli varaustilanne antaa myöden.

Monitoimiallas Aapo

Noin 12 x 12 metrin kokoisessa monitoimialtaassa on vesihierontapisteet. Altaan syvyys 1,1-1,4 metriä. Veden lämpötila on 30 astetta. Altaassa järjestetään vesijumppia, vauva- ja perheuintia sekä uimakouluja.

Perheallas Simeoni

Perheallas on aina aukioloaikoina lapsiperheiden käytössä. 0,3-1,2 metrin syvyisessä altaassa on liukumäki ja vesi on aina 30-asteista.

Kahluuallas Lauri

Perhealtaan yhteydessä on aina lapsiperheiden käytössä oleva aivan perheen pienimmille tarkoitettu 0,2 metrin syvyinen kahluuallas. Myös tässä altaassa vesi on 30-asteista.

Opetusallas Timo

Vesi on 30-asteista ja syvyys vaihtelee 0,3-1 metrin välillä. Aamupäivisin allasta käyttävät esikoululaiset ja koululaiset, iltaisin ja viikonloppuisin altaalla järjestetään lasten uimakouluja, muuten käytössä kaikille.

Kylmäallas Eero

1,4 x 3,8 metrin kokoinen kylmäallas. Syvyys 0-1,5 metriä. Altaan vesi on 4-asteista.

Pesu- ja pukutilat

Kaapit toimivat sisäänpääsyrannekkeella. Sekä naisten että miesten puolella on kaksi saunaa sekä höyrysauna.

Koululaisryhmien varaukset

Muut kuin Turun koulut

  • Etsi vapaa aika Timmi-varauskalenterista
    • Valitse päivä vasemmalta ylänurkasta.
  • Soita uinninvalvontaan ja varaa aika.
    • p. 040 648 5338 tai 02 262 3587

Turun koulut saavat ohjeet koululiikunnanohjaajilta.