Vuokrattavat tilat

Hinnasto

Tilojen vuokrahinnasto löytyy sivun alareunasta Liikuntatilojen vuokrat -linkistä. Myös kokoustila ja tilaussauna.

Impivaaran uimahallin tiloja voi vuokrata liikunta-, virkistys- ja kokouskäyttöön.

Impivaaran uimahallin tilaussauna Tammistossa, neuvotteluhuone Hiidenkivessä, liikuntasali Kekkurissa ja tilauskuntosali Männistössä voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Tiloja voi varata yksittäisiin tilaisuuksiin. Kekkuriin ja Männistöön voi myös varata koko kauden kestäviä vakiovuoroja.

Kokoustila Hiidenkivi

Impivaaran uimahallin kahvion vierestä löytyy nykyaikainen ilmastoitu kokoustila 20 henkilölle. Tilan voi jakaa kahteen eri osaan. Kokoustila Hiidenkivestä on hienot näkymät allastiloihin. Kokoustila on varusteltu videotykillä, kannettavalla tietokoneella, 55-tuumaisella televisiolla/näytöllä, aktiivikaiuttimilla ja valkokankaalla. Valaistusta voi säätää portaattomasti . Kokoustilaan voit tilata kätevästi tarjoilut uimahallin Otava-kahviosta.

Tilaussaunaosasto Tammisto

Kokoustilan vierestä löytyy tilaussaunaosasto Tammisto, johon on käynti suoraan kokoustilasta, sekä erillisen käytävän kautta. Saunaosaston pukuhuoneesta löytyy pukukaapit 16 henkilölle, suihkutilassa on kolme suihkua, sekä wc-tilat ja saunatilaan mahtuu n. 6-8 henkilöä kerrallaan. Pesutiloista on suora yhteys uimahallin allastilaan.

Edellä mainitut tilat ovat varattavissa erikseen tai yhdessä edullisella pakettihinnalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Tilaussauna ja neuvotteluhuone varataan täyttämällä yksittäisen vuoron varauslomake. Vuorot jaetaan saapumisjärjestyksessä ja niistä tiedotetaan hakijaa varausvahvistuksella.

Tilauskuntosali Männistö (130 m2)

  • Varaustilanne
  • Impulse-painopakkalaitteita, Hur-paineilmalaitteita, taljoja, yht. 16 kpl
  • penkkipunnerruspenkki, kyykkyteline, käsipainoja, levytankoja
  • lämmittelylaitteina kuntopyöriä, juoksumatto, crosstrainer sekä soutu- ja hiihtoergometrit, yhteensä 5 kpl

Liikuntasali Kekkuri (160 m2)

Tilauskuntosali Männistön vieressä on liikuntasali Kekkuri, jossa järjestetään liikuntapalvelukeskuksen omia ohjauksia esimerkiksi venyttelyä ja kuntojumppaa sekä Hikisen tusinan ja Leidit liikkeellä -tunteja. Salista voivat omia vuorojaan varata myös erilaiset seurat ja yhdistykset.

Yksittäiset vuorot liikuntasaliin ja tilauskuntosaliin varataan täyttämällä sähköinen hakemus täältä. Tiloissa on ensisijaisesti vain vakituisia harjoitusvuoroja, sekä yleisövuoroja. Yksittäisiä vuoroja voidaan myöntää, jos tilaa jää vapaaksi.

Valmennus yleisölle varatuissa tiloissa on sallittu, kunhan ei häiritä muita asiakkaita. Valmennuksen ollessa säännöllistä katsotaan yli kaksi valmennettavaa ryhmäksi, jonka tulisi varata tila käyttöönsä. Satunnaiset ryhmät ovat erittäin tervetulleita halliin, mutta heidän on hyvä ilmoittaa tulostaan etukäteen.

Vakiovuorot kaudella 2023-2024

Vakiovuorot kaudelle 2023-24 anotaan yleisten hakuaikojen mukaan, eli hakemusten tulee olla perillä 31.3.2023 mennessä. Myönnetyistä vuoroista tiedotetaan varausvahvistuksella.

Koululaisryhmien tilavaraukset

Koululaisten tilavarauksissa ovat turkulaiskoulut etusijalla.

Turkulaiset koulut varaavat tilat etukäteen Timmi- varausohjelman kautta. Lisätiedot turkulaisille opettajille varausohjelman käytöstä: opetustoimen liikunnanohjaaja Pikita Lempiäinen-Koponen

Ulkopaikkuntalaiset koulujen allastilavaraukset kts. sivu Altaat. Liikunta- ja tilauskuntosalin vuoroista ulkopaikkakuntalaiset koulut tekevät yksittäisen vuoron varaushakemuksen.

Asiasanat: