Joulun polku

Joulun polun 2020 tapahtumat (muutokset mahdollisia):

  • Satumainen joulunavaus 28.11.
  • Tonttulasten joulupajat 5.12.
  • Tue turkulaista -kampanjapäivä 12.12.
  • Puurojuhla 19.12.

joulunpolku.fi
Joulun Polku Facebookissa

Joulun polku kutsuu kaupunkilaiset Turun keskustaan

Joulun polku on jouluinen teemakokonaisuus, joka koostuu tapahtumista, valaistuksista ja kauniista näyteikkunoista.

Tonttujen salaperäinen joulu 2020

Joulun odotus alkaa, tontut sytyttävät valoja ympäri hämyistä kaupunkia ja somistavat jouluikkunoita. Myös joulukalenteri tuodaan kaupunkiin kaikkien iloksi. Turun Ydinkeskustayhdistyksen koordinoiman Joulun Polku 2020 -kokonaisuuden teemana on Tonttujen salaperäinen joulu. Joulun Polku avautuu lauantaina 28.11. Satumaisella joulunavauksella, joka tuo joulun keskustakortteleihin. Koko joulukauden ajan keskustan alueella on monenlaista jouluista nähtävää ja tekemistä. 

Lisätiedot ja tarkemmat ohjelmat osoitteesta: joulunpolku.fi

Seuraa myös Joulun Polku Facebookissa

Satumainen joulunavaus 28.11.

Satumainen joulunavaus on tänä vuonna salaperäinen. Keskustan liikkeissä ja eri puolilla keskustaa on monipuolista ohjelmaa  klo 10-16. Salaperäinen tonttu sytyttää kaupungin valoja ympäri keskustaa illan hämärtyessä. Tontun polkua voi seurata joko keskustan screeneillä tai sattumalta voit nähdäkin tontun esimerkiksi Teatterisillalla tai kävelykadulla! Päivän ohjelmatiedot julkistetaan pian osoitteessa joulunpolku.fi.

Tonttulasten joulupajat 5.12.

Liikkeissä ja keskusta-alueella on jouluista ohjelmaa lapsille klo 10 - 16. Useita pieniä toimintapisteitä, joissa voi mm. askarrella, kirjoittaa joulupukille ja kokeilla asioita turvallisesti poikkeusaika huomioiden.

Tue turkulaista -kampanja 12.12.

Osana Joulun Polkua 2020 nostetaan Tue turkulaista -ajattelu joulukaupan keskiöön. Tänä vuonna tehdään näkyväksi se, miten Turun alueen toimijoita voidaan auttaa selviytymään läpi haastavan ajanjakson keskittämällä joulun ajan hankinnat Turkuun. Tue turkulaista - keskitä joulun hankinnat lähialueelle -kampanja lanseerataan 12.12. järjestämällä teemaan sopivaa ohjelmaa ja toimintaa keskusta-alueella.

Puurojuhla 19.12.

Tarjoamme puuroa kaupunkilaisille eri puolilla keskustaa!

Joulun polun toteuttaa Ydinkeskustayhdistys ry yhdessä kaupungin, keskustan yritysten ja muiden kumppaneiden kanssa.