Joulun polku

Joulun polun vuoden 2018 tapahtumat:

1.12. Satumainen Joulunavaus sytyttää kävelykadun jouluvalot
8.12. Lasten päivä
15.12. Tonttujuoksu
22.12. Tonttulakkipäivä

Joulun polku kutsuu kaupunkilaiset Turun keskustaan

Kolmatta kertaa järjestettävä Joulun polku avautuu Turun keskustassa 1.12. lauantaina, jolloin vietetään jo perinteeksi muodostunutta Satumaista joulunavausta. Joulukaupungin avajaisviikonloppu tuo Turun keskustaan kymmeniätuhansia ihmisiä. Joulun polku on Turun Tuomiokirkolta Humalistonkadulle ulottuva jouluinen teemakokonaisuus, joka koostuu tapahtumista, valaistuksista ja kauniista näyteikkunoista.

Joulun polun toteuttaa ydinkeskustayhdistys ry yhdessä kaupungin, keskustan yritysten ja muiden kumppaneiden kanssa.

1.12.2018 Satumainen joulunavaus

Joulun polku aukeaa Turun keskustassa 1.12. lauantaina, jolloin vietetään perinteeksi muodostunutta Satumaista joulunavausta. Satumainen avauspäivä sisältää paljon ohjelmaa koko perheelle ympäri Turun keskustaa huipentuen  Satumaiseen jouluparaatiin ja kävelykadun jouluvalojen sytytykseen.

Jouluparaati lähtee Kirjastosillalta klo 16.45 ja etenee jokivartta (Läntistä Rantakatua) pitkin kohti kävelykatua. Yleisö on tervetullut liittymään paraatiin Kirjastosillalta tai seuraamaan kulkuetta reitin varrella. Paraati saapuu Kristiinankadun kautta Yliopistonkadulle tuoden joulun Turun keskustaan satumaisten hahmojen, kuorojen, akrobaattien ja tanssijoiden kanssa.

Lisätiedot ja ohjelma

8.12.2018 Lasten päivä

Lasten päivänä keskusta täyttyy lapsille ja lapsi perheille suunnatusta ohjelmasta.

Lisätiedot

logo-joulun_polku.png

15.12.2018 Tonttujuoksu

Lauantaina 15.12. puetaan tonttulakki päähän ja lähdetään lenkille Turun keskustaan. Joulun polun Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tarkoituksena on antaa joulumieltä Turun seudun vähävaraisille perheille ja tuoda iloista vilskettä ydinkeskustaan. Tempauksen osallistumismaksut lahjoitetaan lyhentämättömänä Operaatio Ruokakassin joulukeräykseen. Osallistumalla tonttujuoksuun tukee vähävaraisten perheiden jouluruokailua.

Tapahtuman kummeina toimivat Viestintäliiga ja sen perustajista Petteri Poukka, Juhani Koskinen sekä Osku Valtonen unohtamatta somessa kuuluisaksi tullutta shetlanninlammaskoira Seppoa, joka on Viestintäliigan koira-osakas.

Tonttujuoksuun voi lähteä työporukalla tai perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten pukeutunut tiimi palkitaan ja 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta saavat lahjakassin. Noin 3 kilometrin reitin voi taittaa juosten, kävellen, lastenrattailla tai vaikka tanssien.

Lisätiedot

22.12.2018 Tonttulakkipäivä

Tonttulakkipäisille on tarjolla kivoja etuja ja tarjouksia keskustan liikkeissä. Katso edut osoitteesta: joulunpolku.fi