Avajaiset

Turun uuden Kauppatorin avajaisia juhlitaan 17.–24.9. 

Uuden Kauppatorin avajaisjuhlaa vietetään lauantaina 17.9., ja juhlallisuudet jatkuvat koko viikon päivittäin vaihtuvilla teemoilla.  Avajaisviikon ohjelma levittäytyy koko Kauppatorin alueelle ja avajaisten etkoja sekä jatkoa vietetään myös ympäröivissä kauppakortteleissa. Kirjastosilta osallistuu juhlaan Turun turkoosilla värillä 18.–21.9. välisenä aikana.

Tapahtuma-alue

Uuden Kauppatorin avajaisten ohjelma levittäytyy koko Kauppatorin alueelle sekä ympäröiviin kauppakortteleihin. Torille pääsee jokaisesta neljästä kulmasta. Toriparkkiin ajo tapahtuu Yliopistonkadun kautta.

Toripinnalta löytyy LE-WC-tiloja 2kpl (Aurakadun ja Eerikinkadun paviljongit) sekä bajamajoja toripinnalta. Lisäksi paviljonkirakennusten porraskäytävien kautta on pääsy K1-kerroksen WC-tiloihin.

Torikauppa sijoittuu keskelle aluetta ja palvelee normaaliin tapaan la klo 7–15 sekä ma-pe klo 7–18. Torikaupan lisäksi Kauppatorilla on avajaisviikonloppuna ohjelmaa sekä toripinnalla että Yliopistonkadun puoleisella lavalla ja kiinteällä pikkulavalla. Torilta löytyy myös LE-koroke.

Uuden Kauppatorin avajaisten tapahtuma-alue, by Laura Sarlin

Lisätiedot

Kaupunginosa/Alue: