Tulevat tapahtumat

Kiva loma

Kiva loma kokoaa loma-aikojen tapahtumat ja harrastukset lapsille, nuorille ja perheille Turussa sekä Turun seudulla.

Tiedot päivitetään tälle sivulle koulujen lomakausien alkaessa.

Kivakesä

Kivakesä-toiminta sisältää Turun kaupungin, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä liikunta-, kulttuuri- ja nuorisojärjestöjen lapsille ja nuorille järjestämät kesätoiminnot. Toiminta on maksullista tai maksutonta. Kesällä 2022 on jälleen tiedossa mm. kulttuuria, liikuntaa, tapahtumia, leirejä, kerhoja ja retkiä.

(Paperista Kivakesä-esitettä ei ole enää muutamiin vuosiin tehty kustannussyistä. Vastaavat tiedot löytyvät nykysin Turun sähköisestä tapahtumakalenterista esimerkiksi hakusanalla "Kivaloma".)

Kiva Syysloma 2021

Syyslomalla 2021 järjestetään paljon maksutonta ja maksullista toimintaa lapsille, nuorille ja perheille eri puolilla Turkua. Toimintaa järjestävät Turun kaupunki ja monet turkulaiset seurat, yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat. Klikkaa Turun seudun sähköisen tapahtumakalenterin syyslomamenoihin ja löydät itsellesi ja perheellesi mieluisaa tekemistä syyslomaviikolla 11.–17.10.2021!

Turun seudun harrastekalenteri (harrastukset)

Turun seudun tapahtumakalenteri (tapahtumat)

Kiva loma kulmilla

Kiva loma kulmilla toimintaa ovat mm. Kiva talviloma kulmilla ja Kivakesä kulmilla. Toiminta on maksutonta sekä kaikille turkulaisille alakouluikäisille lapsille ja perheille avointa. Toimintaa järjestetään turkulaisilla asuinalueilla. 

 

 

 

 

 

Kivaloma somessa

Lisätietoja

Haluatko antaa toiminnasta palautetta? 
turku.fi/palaute 

Turun seudun menovinkit

Tapahtumakalenteri

Harrastuskalenteri