Kunnon äijät

Tutustu toimintaan:

Hinnat:

  • 80 € turkulaiset 
  • 40 € turkulaiset alennusryhmät* 
  • 120 € ulkopaikkakuntalaiset 
  • 60 € ulkopaikkakuntalaiset alennusryhmät*                                           
  • *Alennuksia varten tarvittavat todistukset

Myyntipaikat:

Lisätietoja:

Kunnon äijät -liikuntatuote jatkaa keski-ikäisten miesten vatsankohotustalkoisiin perustetun legendaarisen Hikisen tusinan jalanjäljillä.

Jos etsit aikaa kuntoilulle, tätä reilumpaa liikuntaohjelmaa et muualta löydä. Kuntoilukalentereissa on nyt tarjontaa kaiken kuntoisille katujen tallaajille.

  • Helpoilla äijävuoroilla pääset turvallisesti liikunnan alkuun. Ne sopivat äijille, jotka pitävät mailaa väärinpäin kädessään ja jotka haluavat aloittaa kroppansa jumppaamisen ja huoltamisen rauhallisesti. Jos ei yksin uskalla lähteä, voit pyytää joillekin vuoroille vaikka vaimon tai naisystävän mukaan. Helpot vuorot sopivat myös erinomaisesti, jos vatsan ympärille on muodostunut ylimääräisiä vuosirenkaita tai muuten vaan on kremppaa siellä sun täällä.
  • Edistyneillä äijävuoroilla meno on reippaampaa ja siellä voi mahdollisesti löytää takaisin, vuosien varrella kadonneen äijittyneen vartalon sekä pelimiehen taidot!

Voit kohottaa kuntoasi monipuolisesti eri lajien avulla. Tarjontaa on peleistä lihaskuntoharjoitteluun ja venyttelyyn. Toiminta on suunnattu alle 65-vuotiaille miehille. Kohtuuhintaisella kausimaksulla voit liikkua rajattomasti Kunnon äijät -ryhmissä, joita on viikoittain tarjolla reilut 20. Rohkaise mielesi ja tee päätös käyttää aikaa itseesi. Säännöllisellä kuntoilulla on suuri vaikutus jaksamiseen, hyvään oloon ja ennen kaikkea omaan terveyteen ja hyvinvointiin!

Seuraaviin ryhmiin on ilmoittautuminen ennakkoon:

Ti klo 18-18.45 Circuit, T-Talo, Vanha Hämeentie 29, Turun Jyry