Leidit liikkeellä

Lisätietoja

  • Kevätkautta 2021 ei enää pystytä järjestämään

Hinnat

  • 80 € turkulaiset / 19.10. alkaen 45 €
  • 40 € turkulaiset alennusryhmät* / 19.10. alkaen 20 €
  • 120 € ulkopaikkakuntalaiset / 19.10. alkaen 67,50 €
  • 60 € ulkopaikkakuntalaiset alennusryhmät* / 19.10. alkaen 30 €
  • 5 € kertamaksu tai 2,5 € alennusryhmiin kuuluvat
  •  Alennuksia varten tarvittavat todistukset

Myyntipaikat

Leidit liikkeellä-kuntoilukalentereissa on tarjontaa kaiken kuntoisille liikkujille. Helpoilla vuoroilla pääset turvallisesti liikunnan alkuun. Ne sopivat sinulle, jos laji ei ole entuudestaan tuttu, haluat aloittaa liikunnan rauhallisesti, sinulla on ylipainoa tai pieniä kremppoja. Edistyneillä vuoroilla meno on reippaampaa.

Voit kohottaa kuntoasi monipuolisesti eri lajien avulla. Tarjontaa on peleistä lihaskuntoharjoitteluun ja venyttelyyn. Toiminta on suunnattu alle 65-vuotiaille. Kohtuuhintaisella kausimaksulla voit liikkua rajattomasti Leidit liikkeellä -ryhmissä, joita on viikoittain tarjolla yli 30. Toiminta järjestetään yhteistyössä turkulaisten urheiluseurojen kanssa.

Rohkaise mielesi ja tee päätös käyttää aikaa itseesi. Säännöllisellä kuntoilulla on suuri vaikutus jaksamiseen ja hyvään oloon.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Normaalisti ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta koronatilanteesta johtuen joihinkin ryhmiin pääsee mukaan ainoastaan ilmoittautumalla ennakkoon. Alla olevasta listasta näet mitkä ryhmät vaativat ilmoittautumisen. Valitse ryhmä klikkaamalla sitä ja seuraa ohjeita. Ilmoittautumislinkki johtaa palvelun tuottajan ilmoittautumisjärjestelmään. (Huom. ilmoittautumisohjelma ei toimi Internet explorer selaimella, käytä sen sijaan esim. Google Chromea tai Mozzilla firefoxia). 

Kysy lisää

liikuntapalveluvastaava ​Satu Revonsuo