Liikuntaa ikääntyneille

Ei ole ikää, jolloin liikunta ei olisi sallittua. Turku on täynnä senioreille suunnattua liikuntatoimintaa. Voit harrastaa eri lajeja yksin tai yhdessä, ulkona tai sisällä, kaupungin, yhdistysten tai seurojen toiminnoissa. Tältä sivulta löydät tietoa erilaisista ikääntyneille tarkoitetuista liikuntapalveluista sekä liikunta- ja hyvinvointitapahtumista.

Liikuntapalvelut sekä yhteistyökumppanit järjestävät monipuolisesti kesäliikuntaa Turussa

Ryhmiä löytyy niin ikääntyneille ja soveltavan liikunnan kohderyhmälläkin. Hyväkuntoiset ikääntyneet voivat myös halutessaan hakeutua yleisesti aikuisille suunnattuihin liikuntaryhmiin.

Katso lisää tämän linkin kautta.

Liikuntapalvelujen ikääntyneiden liikuntaryhmät alkavat viikolla 36, eli 5.9. alkaen

Jos toimintakykysi on heikentynyt selkeästi, esim. tarvitset apuvälinettä liikkuessasi, löydät tietoa soveltavan liikunnan ryhmistä tämän linkin kautta

Ikääntyneiden testipäivä aloittaa Turun liikuntalautakunnan 100.v juhlaviikon

Turun liikuntalautakunta täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Syyskuussa vietetään 100v. juhlaviikkoa, jonka 
perinteinen ikääntyneiden testipäivä aloittaa perjantaina 9.9. Kupittaan urheiluhallilla. Ohjelma tarkentuu alkusyksystä. 
 

Liikkumalla voimaa ja vireyttä -verkkoluento

Haluatko lisää tietoa liikunnan merkityksestä ja siitä, miten toimintakyvyn ylläpitämikseksi kannattaisi liikkua? Tutustu Turun kaupungin ja UKK-instituutin yhteistyössä toteuttamaan videoon, jonka avulla saat lisää syitä liikkua. Lisäksi kuulet kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista.