Liikuntaneuvonta

Yhteystiedot

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri-puheluihin vastaavat liikunta-alan asiantuntijat, jotka auttavat liikunnan aloittamiseen ja harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelusta saa neuvontaa kaikenlaisiin liikuntaan liittyviin asioihin. Omatoimisen liikunnan aloittamisen ja harrastamisen lisäksi luurista saa tietoa esimerkiksi kaupungin liikuntapaikoista, ulkoliikuntamahdollisuuksista ja ohjatuista liikuntaryhmistä.

Ota yhteyttä maanantaista perjantaihin klo 8–16 (Jätä viesti vastaajaan, jos puheluun ei vastata). Palvelu on maksuton (normaali puhelumaksu oman operaattorisopimuksen mukaisesti). Yhteystiedot löydät sivun harmaasta laatikosta.

Ryhmäliikuntaneuvonta

Turussa kehitetään ryhmämuotoista liikuntaneuvontaa, jonka tavoitteena on motivoida ihmisiä liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla. Liikuntaneuvonnan ryhmiä järjestetään tällä hetkellä työttömille, pienyrittäjille ja Turun ammatti-instituutin ja lukiokoulutuksen henkilöstölle. Ryhmät on tarkoitettu niille, jotka liikkuvat liian vähän ja joilla on riski sairastua esimerkiksi tyypin 2 diabetekseen. Lisätiedot sinua saattaa kiinnostaa -osion uutisessa. Toimintaa tullaan laajentamaan ja kohderyhmiä lisäämään jatkossa.

Vinkkejä