Liikuntaneuvonta

Yhteystiedot

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri-puheluihin vastaavat liikunta-alan asiantuntijat, jotka auttavat liikunnan aloittamiseen ja harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelusta saa neuvontaa kaikenlaisiin liikuntaan liittyviin asioihin. Omatoimisen liikunnan aloittamisen ja harrastamisen lisäksi luurista saa tietoa esimerkiksi kaupungin liikuntapaikoista, ulkoliikuntamahdollisuuksista ja ohjatuista liikuntaryhmistä.

Ota yhteyttä maanantaista perjantaihin klo 8–16 (Jätä viesti vastaajaan, jos puheluun ei vastata). Palvelu on maksuton (normaali puhelumaksu oman operaattorisopimuksen mukaisesti). Yhteystiedot löydät sivun harmaasta laatikosta.

Ryhmäliikuntaneuvonta

Turussa kehitetään ryhmämuotoista liikuntaneuvontaa, jonka tavoitteena on motivoida ihmisiä liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla. Ryhmät on tarkoitettu niille, jotka liikkuvat liian vähän ja joilla on riski sairastua esimerkiksi tyypin 2 diabetekseen.

Liikuntaneuvonnan ryhmässä asiantuntijat tukevat sinua terveyttä edistävän elämäntapamuutoken tekemisessä ja arjen aktiivisuuden lisäämisessä. Saat liikuntavinkkejä sekä opastusta hyvään ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen. Ryhmässä kokeillaan ja tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja liikuntapaikkoihin. Liikuntaneuvonnan ryhmiin sitoudutaan vuodeksi ja ne sisältävät sekä ryhmäkohtaisia lähitapaamisia että omatoimijaksoja sekä monipuolset terveyskunnon testaukset. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätiedot: mikaela.vuoristo@turku.fi, p. 040 5398578. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vinkkejä