Liikuntakeskus Alfan seurarannekkeet

Liikuntakeskus Alfa

Liikuntakeskus Alfan sisäänpääsy tapahtuu kulkuportista sisäänpääsyrannekkeella. Käyttäjäryhmien on mahdollista hankkia käyttöönsä sekä yksilö- että ryhmäkäyttöön soveltuvia rannekkeita. Alfan sisäänpääsyrannekkeeseen ovat oikeutettuja ainoastaan Alfaa käyttävien seurojen jäsenet.

Alle 20-vuotiaiden rannekkeet sekä valmentajien rannekkeet ovat Kilpuri-järjestelmässä, jonka kautta seurat itse hallinnoivat ja ylläpitävät jäsentensä rannekkeita. Yli 20-vuotiaiden rannekkeet ostetaan Liikuntapalveluiden asiakaspalvelupisteiltä.

Alle 20-vuotiaiden rannekkeet

Seuran jäsen hankkii rannekkeensa seuraltaan. Seura hallinnoi ja päivittää alle 20-vuotiaiden jäsentensä rannekkeita Kilpuri-järjestelmän kautta.

Rannekkeen hinta ostettaessa on 8 euroa / ranneke. Seura ostaa rannekkeet Liikuntapalveluilta. Rannekkeille ladattavat kulkutuotteet ovat maksuttomia. Yhdelle rannekkeelle on mahdollista ladata yksi kulkutuote.

Seura määrittää tarvitsemansa kulkutuotteet, jotka Liikuntapalvelut luo seuran Kilpuri-tilille. Kulkutuotteita ovat esim. alle 20-vuotiaat, 8-19-vuotiaat, alle 8-vuotiaat, saattaja, ryhmä, jne. Kilpuri-rannekkeet ovat lähtökohtaisesti käyttäjäkohtaisia. Ne oikeuttavat yhteen sisäänpääsyyn. Poikkeuksen muodostavat alle 20-vuotiaiden ryhmäranneke, jolla on mahdollista päästää kaikki ryhmän alle 20-vuotiaat käyttäjät sisälle. Lisäksi saattajaominaisuus on mahdollista ladata alle 14-vuotiaiden seuran jäsenten rannekkeisiin. Tällöin myös lapsen vanhempi pääsee kulkuportista tuodessaan ja hakiessaan lapsensa.

Kilpuri-rannekkeet ovat voimassa seuran määrittelemän ajanjakson. Seura on vastuussa jäsentensä Kilpuri-rannekkeista ja niiden käytöstä.

Lisätietoja ja rannekkeiden hankintaohjeet seuroille: liikunta.varaukset@turku.fi.

Valmentajarannekkeet

Seuran valmentaja hankkii rannekkeensa seuraltaan. Seura hallinnoi ja päivittää seuransa valmentajien rannekkeita Kilpuri-järjestelmän kautta.

Rannekkeen hinta ostettaessa on 8 euroa / ranneke. Seura ostaa rannekkeet Liikuntapalveluilta. Rannekkeille ladattava valmentaja-kulkutuote on maksuton. Yhdelle rannekkeelle on mahdollista ladata yksi kulkutuote. Valmentaja-kulkutuotteella on mahdollista päästää sisään kaikki ryhmän alle 20-vuotiaat urheilijat.

Kilpuri-rannekkeet ovat voimassa seuran määrittelemän ajanjakson. Seura on vastuussa jäsentensä Kilpuri-rannekkeista ja niiden käytöstä.

Lisätietoja ja rannekkeiden hankintaohjeet seuroille: liikunta.varaukset@turku.fi.

Yli 20-vuotiaiden rannekkeet

Seura ilmoittaa Liikuntapalveluille sähköpostitse (liikunta.varaukset@turku.fi) kaikki yli 20-vuotiaat jäsenensä, jotka ovat oikeutettuja ostamaan Liikuntakeskus Alfan sarjalatauksen. Liikuntakeskus Alfassa harjoittelevan seuran jäsen ostaa rannekkeensa ja 10x sarjalatauksen. Rannekkeen hinta ostettassa on 8 euroa / ranneke. 10x sarjalataus maksaa 20 euroa. Sarjalataus on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. Sarjalataus on henkilökohtainen.

Seuran on mahdollista ostaa yli 20-vuotiaiden harjoitteluun myös ryhmäranneke. Ryhmärannekkeella seura päästää sisälle useamman urheilijan kerrallaan. Minimilataus ryhmärannekkeelle on 10 kertaa, jonka hinta on 20 euroa. Rannekkeen hinta ostettassa on 8 euroa / ranneke.

Rannekkeita ja sarjalatauksia on mahdollista ostaa Liikuntapalvelukeskukselta Veritas Stadionilta ja Impivaaran uimahallin asiakaspalvelupisteeltä. Lisäksi jatkolatauksia voi ostaa verkosta rannekkeelle, jossa on aiemmin ollut Liikuntakeskus Alfan 10x sarjalataus. Jos seura maksaa yli 20-vuotiaan urheilijansa rannekkeen, tulee seuran toimittaa laskutusosoite (sis. y- tai rekisteritunnus) sähköpostitse: liikunta.varaukset@turku.fi.

Liikuntarannekkeiden väri

Liikuntalautakunnan 02/2018 päätöksen mukaan Turun kaupungin liikuntapalveluiden käytössä olevien rannekkeiden värit tullaan yhtenäistämään, jotta myynti-, lataus- ja valvontatyö saadaan sujuvammaksi. 1.10.2020 alkaen kaikkien seuratoiminnassa käytössä olevien rannekkeiden tulee olla väriltään punaisia. Tämä koskee sekä Kilpuri-rannekkeita että yli 20-vuotiaiden seurakäyttäjien rannekkeita. Yksityishenkilöillä on käytössään mustat liikuntarannekkeet.

Ne Liikuntakeskus Alfaa käyttävät seurat, jotka ovat hankkineet seurakäyttöönsä valkoisia rannekkeita, voivat vaihtaa rannekkeet maksutta punaisiin, jos valkoiset rannekkeet ovat toimivia ja hyväkuntoisia. Vaihto tapahtuu Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelupisteellä Veritas Stadionilla. Vaihto on mahdollista, koska hyväkuntoisia ja toimivia valkoisia rannekkeita voidaan hyödyntää jatkossa uimalaitoksien kertakäyntien latauksissa. Mustia rannekkeita ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa maksutta punaisiin. Mustia rannekkeita voi edelleen käyttää henkilökohtaisesti, esim. uimalaitosten sarjalatauksiin.