Liikuntapalveluja yrityksille

Yhteistyösopimustuotteiden ja -palveluiden myyntipaikat:  

Kysy lisää:

Liikunta on lääkettä työssä jaksamiseen. Liikuntaa harrastavat työntekijät sairastavat vähemmän ja selviytyvät stressistä paremmin. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille helpon tavan tukea työntekijöidensä hyvinvointia. Yritys voi solmia kanssamme yhteistyösopimuksen, jossa on monipuolisia vaihtoehtoja liikunnan harrastamiseen eri kuntoisille ja ikäisille.  
 
Yritys voi tarjota työntekijöilleen joko kertakäyntejä uimahalleihin ja Samppalinnan maauimalaan tai ladattuja rannekkeita, joilla voi käydä uimahallien ja Samppalinnan maauimalan lisäksi Kupittaan maauimalassa sekä kuntosaleilla Kupittaan urheiluhallissa, Varissuon jäähallissa, Paattisten aluetalossa ja Petreliuksen uimahallissa. 

Vaihtoehtona on myös pelkkä uintilataus. Vesijumpista voi myös valita kertakäynti- ja rannekevaihtoehdot. Kurssivaihtoehtoja ovat aikuisten uimakoulut ja kuntosaliharjoittelun ABC.  

Koko syys- tai kevätkauden kestävät ohjatut liikuntaryhmät (Leidit liikkeellä, Kunnon äijät ja Kuntokonkarit) sopivat niin aloittelijoille kuin pidempäänkin liikkuneille. Ylipainoisten liikuntakurssit (Ihanaiset naiset ja Raskas sarja) ovat mukava tapa aloittaa liikuntaharrastus pitkän tauon jälkeen. Talvikaudella vaihtoehtona on 10 kerran luistelulataus Parkin kentällä. 

Kertakäyntihinnasto yrityksille 

 • Impivaaran uimahalli ja kuntosali 6 €/kerta 
 • Petreliuksen uimahalli ja kuntosali, Samppalinnan maauimala 4 €/kerta  

Liikuntapalveluiden tuote- ja palveluhinnasto yrityksille

 • Impivaaran uimahalli ja kuntosali 10 x / 60 € 
 • Petreliuksen uimahalli ja kuntosali, Samppalinnan maauimala, Kupittaan urheiluhallin kuntosali, Varissuon jäähallin kuntosali ja Paattisten aluetalon kuntosali 10x / 40 €  
 • Vesijumppa 1 x / 2,50 € (ei sisällä uintimaksua) 
 • Vesijumppa 10 x / 20 € (ei sisällä uintimaksua)  
 • Aikuisten uimakoulu 40 € / kurssi (+ uintimaksu/kerta)  
 • Aikuisten uimakoulu lyhyt kurssi 25 € / kurssi (+ uintimaksu/kerta)  
 • Aikuisten uinti 30 x / 150 €  
 • Luistelumaksu Parkin tekojääradalla 10 x / 16 €  
   
 • Ohjatut ryhmäliikuntatunnit: Leidit liikkeellä-, Kunnon äijät- tai Kuntokonkarit -kausimaksu 80 €/kausi
 • Ylipainoisten liikuntakurssit: Ihanaiset naiset naisille tai Raskas sarja miehille 55 €/kurssi
 • Kuntosaliharjoittelun alkeet: Kuntosaliharjoittelun ABC -kurssi 15 €/kurssi

Yritys voi valita, maksaako se työntekijän rannekemaksun vai maksaako työntekijä rannekkeen itse. Kertamaksuissa rannekemaksua ei tarvita.  

Laskutus sopimuksen mukaan  

Laskutamme palvelut ja tuotteet kolmen kuukauden välein tai kun laskutettavien tuotteiden tai palveluiden yhteissumma ylittää sovitun minimilaskutussumman. 

Muita palveluja yrityksille

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen kautta voi varata tiloja ja liikuntavälineitä. Työpaikalta tai kavereista voi koota peliporukan ja varata sille peliajan esimerkiksi koulujen liikuntasaleista. 

Liikuntapalvelukeskuksen kautta voi vuokrata myös liikuntavälineitä, esimerkiksi kävelysauvoja. Varaukset: 

Vuokraamme kokoustiloja mm. Impivaaran jalkapallohallissa (max. 25 hlöä), Impivaaran uimahallin kokoustila Hiidenkiveä (joko puolet tilasta tai koko tila, johon mahtuu 20 hlöä), Paattisten aluetalon kokoustilaa ( 8 hlöä) ja Kupittaan palloiluhallin kokoustilaa (25 hlöä). Kokoustilojen varaukset: