Paavo Nurmen stadion

Paavon Nurmen stadionilla on loistavat puitteet yleisurheiluun. Stadionilta löytyy täysimittainen 8-ratainen juoksurata sekä suorituspaikat kenttälajeille. Radan sisään jäävä nurmikenttä on kooltaan 62 m x 102 m. Pukuhuoneet ovat yleisesti käytettävissä. Pukuhuoneet eivät ole käytössä talvikaudella.

Penkkiurheilun ystäville löytyy myös tilaa: pääkatsomossa on noin 4000 istumapaikkaa ja kenttää ympäröivään maavallikatsomoon mahtuu noin 9000 katsojaa. 

Stadionin käyttö

Paavo Nurmen stadionia on mahdollista käyttää sekä ilman erillistä varausta että varauksella. Tilavarauksella stadion on käytössä vain varaajan tapahtumaan. Varausten ulkopuolisena aikana stadionilla voi liikkua vapaasti aukioloaikojen mukaan. Tällöin tilassa saattaa olla myös muita käyttäjiä. Paavo Nurmen stadionin varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista. Tapahtumia varten täytetään tapahtumahakemus.

Stadionin portit lukittuna aukioloaikojen ulkopuolella.

Paavo Nurmen stadionin ja Urheilupuiston Välikentän kausimaksu

Paavo Nurmen stadionilla ja Urheilupuiston Välikentällä on käytössä kausimaksu. Kausimaksun maksavat tahot, jotka järjestävät ja/tai toteuttavat toimintaa yli 20-vuotiaille käyttäjille kesäkauden 1.5.-30.9. aikana.

  • Seurat ja yhdistykset: 200€/kausi (alv. 10%)
  • Muut toimijat (mm. yritykset, yksityiset toimijat, ammatinharjoittajat): 300€/kausi (alv. 10%)

Kausimaksu sisältää Paavo Nurmen stadionin ja Urheilupuiston Välikentän liikuntakäytön tilojen aukioloaikojen mukaan silloin, kun niitä ei ole varattu tapahtumaa varten. Liikuntatiloja voi käyttää samanaikaisesti useampi taho.

Kausimaksu perustuu käyttäjien ilmoitusvelvollisuuteen. Jos siis käytät Paavo Nurmen stadionia ja/tai Urheilupuiston Välikenttää kesäkauden aikana yli 20-vuotiaiden käyttäjien toimintaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse: liikunta.varaukset@turku.fi. Satunnaiset omatoimiliikkujat eivät ole velvoitettuja maksamaan Paavo Nurmen stadionin ja/tai Urheilupuiston Välikentän käytöstä.

Molempiin tiloihin on erillinen tilavuokrahinnasto, kun tila varataan kokonaan tietyn tapahtuman käyttöön.

Käyntiosoite: 

Paavo Nurmen puistotie 9
20800 Turku

Puhelin:

Urheilupuiston henkilökunta (vain puhelut) 050 431 0014
Sähköposti: 
liikunta.varaukset@turku.fi

Aukioloajat

9.10.2023 - 5.5.2024
Ma - To 07:00 - 14:45
Pe 07:00 - 13:00
Kaupunginosa/Alue: