Liikuntatilojen käyttö ja seurarannekkeet

Käyntiosoite: 
Blomberginaukio 4
20720 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu 02 262 3232
Vaihde 02 330 000
Sähköposti: 
liikunta.varaukset@turku.fi

Aukioloajat

Ma - Pe 09:00 - 12:00 ja 13:00 - 16:00

Poikkeusaukioloajat

Suljettu

14.10.2020
13:00 - 16:00
Käyntiosoite: 
Uimahallinpolku 4
20320 Turku

Puhelin:

Kassa 02 262 3588
Uinninvalvonta 02 262 3587
Sähköposti: 
liikunta@turku.fi

Aukioloajat

AVOINNA

Ma - To 06:00 - 20:00
Pe 11:00 - 18:00
La - Su 09:00 - 17:00

Poikkeusaukioloajat

hyppyallas varattu, vesipallon Halloween-turnaus

31.10.2020
10:00 - 17:00

Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman sujuvaa, seuratyöntekijöiden on hyvä perehtyä vuoronhaku- ja sisäänpääsymaksukäytäntöihin huolella. Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Liikuntapalvelukeskukseen. Uimalaitoksia koskevissa asioissa palvelee Impivaaran uimahalli.

Liikuntavuorojen haku

Alta löydät ohjeet liikuntapaikkojen vuorohakemusten tekoon. Seurassa on yksi henkilö, joka toimii vuorohaun ja -varausten yhteyshenkilönä. Varatut vuorot löydät Timmi-varauskalenterista, josta voit myös tarkastaa vapaita aikoja mahdollisille lisävuoroille.

Seurarannekkeet

Turkulaisten seurojen alle 20-vuotiaat urheilijoilla ja valmentajilla on käytössään maksuttomat Kilpuri-rannekkeet. Kilpuri on seurarannekkeiden hallintajärjestelmä, jonka avulla seura itse vastaa jäsentensä voimassa olevista rannekkeista sekä rannekkeiden tarvittavista päivityksistä. Kilpuri-rannekkeet ovat käytössä Kupittaan urheiluhallissa, Liikuntakeskus Alfassa ja Impivaaran uimahallissa. Lisätietoja Kilpuri-rannekejärjestelmästä saat Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta: liikunta.varaukset@turku.fi.

Yli 20-vuotiaat turkulaisten seurojen jäsenet saavat ostaa liikuntakäyntejä alennettuun hintaan.

Liikuntalautakunnan 02/2018 päätöksen mukaan Turun kaupungin liikuntapalveluiden käytössä olevien rannekkeiden värit tullaan yhtenäistämään, jotta myynti-, lataus- ja valvontatyö saadaan sujuvammaksi. 1.10.2020 alkaen kaikkien seuratoiminnassa käytössä olevien rannekkeiden tulee olla väriltään punaisia. Tämä koskee sekä Kilpuri-rannekkeita että yli 20-vuotiaiden käyttäjien rannekkeita. Yksityishenkilöillä on käytössään mustat rannekkeet.

  • Ne Liikuntakeskus Alfaa käyttävät seurat ja seurojen jäsenet, jotka ovat hankkineet seurakäyttöönsä valkoisia rannekkeita voivat käydä vaihtamassa rannekkeet punaisiin, jos valkoiset rannekkeet ovat toimivia ja hyväkuntoisia. Vaihto on mahdollista siksi, koska hyväkuntoisia ja toimivia valkoisia rannekkeita voidaan hyödyntää jatkossa uimalaitoksien kertakäyntien latauksissa.
  • Seurojen ja seurakäyttäjien hallussa olevia mustia rannekkeita ei vaihdeta punaisiin rannekkeisiin maksutta, sillä mustia rannekkeita käyttäjät voivat hyödyntää omatoimisessa liikuntakäytössä sarja- ja kausilatausten osalta jatkossakin.
  • Seurarannekkeiden vaihto päättyy 30.9.2020. Tämän määräajan jälkeen ei seurakäytössä sallita enää muun kuin punaisen värisiä rannekkeita ja Liikuntapalvelut eivät myöskään tämän jälkeen vaihda seurakäytössä olleita valkoisia rannekkeita punaisiin rannekkeisiin maksutta.
  • Vanhalla mustalla rannekkeella olevat voimassa olevat lataukset siirretään punaiselle rannekkeelle myyntitapahtuman yhteydessä.
  • Uusia seurarannekkeita voi ostaa/vaihtaa Liikuntapalveluiden asiakaspalvelupisteellä Veritas Stadionilla ja Impivaaran uimahallissa. Olethan yhteydessä etukäteen, jos tulet ostamaan/vaihtamaan kerralla useita rannekkeita: liikunta.varaukset@turku.fi.

Kilpuri-seurarannekejärjestelmä

Kilpuri on seurarannekkeiden hallintajärjestelmä, johon Turun kaupunki siirtyy asteittain vuoden 2019 loppuun mennessä. Järjestelmän ansiosta seura ottaa vastuun maksuttomien kausirannekkeiden päivityksestä. Kilpuri toimii verkossa osoitteessa: kilpuri.pusatec.fi.

  • Syksyllä 2017 järjestelmä otettiin käyttöön uimalaitoksissa.
  • 1.10.2018 alkaen Kupittaan urheiluhallia käyttävät seurat tulivat mukaan Kilpuriin.
  • Elokuussa 2019 käyttö laajentuu koskemaan myös Liikuntakeskus Alfan toimijoita.

Kuuluvatko kaikki seuran jäsenet Kilpuri-järjestelmän piirin?
Eivät. Kilpuri-järjestelmään siirtyminen koskee ainoastaan seurojen alle 20-vuotiaita jäseniä sekä jäseniä, jotka ovat oikeutettuja valmentajarannekkeeseen.

Voiko punaiseen rannekkeeseen ladata useita eri tuotteita?
Ei. Punaisessa rannekkeessa voi olla ainoastaan yksi tuote kerrallaan. Jos jäsen tarvitsee useamman eri latauksen (esim. Turun Seudun Urheiluakatemia ja seuran yleisurheilulataus), hän tarvitsee käyttöönsä kaksi eri ranneketta. Tämä on käytäntö toistaiseksi.