Ovatko yhteiskäyttöiset liikkumispalvelut tuttuja? Miten ne ja liikenne keskustassa mielestäsi toimivat? Vastaamalla kyselyyn autat meitä turvallisen ja sujuvan liikenteen kehittämisessä.

Turun kaupunki pyrkii jatkuvasti kehittämään kaupunkiympäristöä ja liikennettä toimivampaan ja asukasystävällisempään suuntaan. Turussa toimii useita yksityisiä liikkumispalveluita kuten sähköpotkulautoja, vuokrapyöriä ja -veneitä tarjoavia yrityksiä, jotka ovat näkyvässä roolissa Turun keskusta-alueen liikenteessä.

Turun kaupungin Liikkumispalvelut turvallisesti osaksi lähiympäristöä -hanke (LIPATOL) toteuttaa kyselytutkimuksen, jonka tarkoituksena on selvittää tietoisuutta näistä yhteiskäyttöisistä liikkumispalveluista sekä palveluiden käyttöä, turvallisuutta ja toimivuutta. Lisäksi kyselyllä kartoitetaan Turun keskusta-alueen toimivuutta pyöräilijöille ja kävelijöille.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään Turun keskusta-alueen liikennettä ja liikkumisen palveluita vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeisiin.

Kysely on avoinna 23.7.2021 asti. Vastanneiden kesken arvotaan kolme elokuvalippupakettia.

Linkki suomenkieliseen kyselyyn

Linkki ruotsinkieliseen kyselyyn