Kaupungin laskujen maksaminen

Hyvä asiakkaamme, 

Palvelemme poikkeuksellisesti asiakaslaskutuksen liittyvissä asioissa rajoitetulla palveluajalla. Tavoitat meidän puhelinnumerosta  040 486 9531 heinäkuussa rajoitustetusti arkisin klo 9-11. Laskutuksessamme on hyvinvointipalvelujen osalta viivettä, mutta työstämme laskuja parhaillaan.

Kaupungin laskutukseen on tullut muutoksia 1.6.2021 lähtien.

Kaupungin laskujen ulkoasu on entistä selkeämpi ja saavutettavuus on huomioitu. Isoja muutoksia on tulossa myös e-laskusopimusten osalta.

Turun kaupungin laskutusjärjestelmä uudistuu 1.6.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa maksat kaikki kaupungin lähettämät laskut yhdellä e-laskusopimuksella. Varsinais-Suomen Aluepelastuslaitoksen sekä Turun Työterveyshuollon osalta tulee kuitenkin tehdä oma sopimus.

Muutoksen myötä e-lasku- ja suoramaksusopimuksen tekeminen on helpompaa kuin aiemmin. Ota kuitenkin huomioon yksi poikkeava asia: saat uudesta järjestelmästämme lähetettävän ensimmäisen laskun paperisena. Laskulla näkyvää viitenumeroa tarvitaan e-laskusopimuksen tekemisessä ja kun e-laskusopimus on tehty, saat seuraavan laskun verkkopankkiin. Vanhat e-laskusopimukset raukesivat 1.6.2021.

Jos huomaat laskuissa virheitä, olethan yhteydessä Turun kaupungin laskutuksen asiakaspalveluun. Panostamme asiakaspalveluun auttaaksemme sinua mahdollisissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. 

Palvelemme Turun kaupungin palvelunumerossa 040 486 9531 heinäkuussa rajoitetusti arkisin klo 9-11. Valitse valikosta:

1. Eräpäivän siirrot ja laskukopioiden tilaaminen
2. Maksukattoasiat                                                                                                                          
3. Vanhuspalveluiden laskutus                                                                                                      
4. Muut myyntilaskutuksen asiat                                                                                                    

Huomioittehan, että mikäli lasku on jo perinnässä, tulee olla yhteydessä Sarastia Kuntaperintään p. 020 6399 420 (arkisin klo 9–15) tai sähköposti asta.perinta@sarastia.fi.

Turun kaupungin laskuja voi verkkomaksamisen lisäksi maksaa kaupungin kassapalveluihin Kauppatorin Monitorissa osoitteessa Aurakatu 8 | KOP-kolmio.

Kauppatorin Monitori | Turku.fi

SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUT