Saapuminen ja esteettömyys

Kauppatorin Monitori sijaitsee Turun kauppatorin laidalla KOP-kolmion liiketiloissa osoitteessa Aurakatu 8, 20100 TURKU. Useimmat seudullisen joukkoliikenteen linja-autot pysähtyvät korttelimme alueella tai sen lähellä. Pysäköinti on keskustan alueella rajoitettua ja pysäköintimaksuihin kannattaa varautua. KOP-kolmion eri liiketiloja yhdistävään käytävään on kaksi erillistä sisäänkäyntiä, jotka ovat esteettömiä. Kauppatorin Monitori sijaitsee käytävän varrella.  

Kauppatorin Monitorissa asioidessa käytetään vuoronumerolaitteita. Kaupungin palveluiden vuoronumerolaite sijaitsee lähellä pääsisäänkäyntiä. Kelan palveluiden vuoronumerolaite sijaitsee tilojen alatasolla.  

Jos saavut ilman ajanvarausta, valitse vuoronumerolaitteen näytöltä tarvitsemasi palvelu. Jos saavut ajanvarauksella, kirjaudu laitteelle ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita. Asiakasneuvojamme avustavat tarvittaessa vuoronumerolaitteen käytössä.  

Asiakaspäätteiden käyttöön tai infopisteelle et tarvitse vuoronumeroa.  

Tarjolla on 20 asiakaspäätettä, joita asiakkaat voivat käyttää itsenäisesti, sekä maksutonta digineuvontaa.  

Esteettömyys 

Kauppatorin Monitorin asiakaspalvelutilat ovat esteettömät ja tiloihin on esteetön kulku katutasolta KOP-kolmion käytävien kautta. Tilat jakautuvat kahdelle tasolle: tilojen etuosaan saavutaan pääovesta ja alatasolle johtavat luiska ja 2-askelmaiset portaat.  

Monitorissa on kaksi asiakasvessaa, joista toinen on esteetön wc. Wc:n ovi avataan pyydettäessä. Kauppatorin Monitorissa on käytössä Vessapassi

Monitorissa on esteetön asiakaspääte, jossa esteettömyys on huomioitu sijoittelun, kalusteiden ja varusteiden osalta. Infopisteen tiskissä ja asiointipalvelun tiskissä on pyörätuolilla liikkuvan asiointiin soveltuva osio. 

Kaikilla palvelutiskeillä on käytössä palvelupistesilmukka. Lisäksi induktiosilmukoita on neuvotteluhuoneissa, kahdessa asiakaskohtaamistilassa ja tilassa on käytettävissä myös liikuteltava induktiosilmukka. Tilaan annettavat hätäkuulutukset välittyvät koko tilan kattavan induktiosilmukan kautta.   

Lähin liikkumisesteisen parkkipaikka sijaitsee Kauppahallin pysäköintialueella, Eerikinkatu 16.

Saattoliikenne on sallittu tieliikennelain perusteella paikoissa, jossa on pysäköintikielto, mutta ei pysähtymiskieltoa. Tällainen alue on Kauppatorin Monitorin edessä Eerikinkadulla sekä Kauppahallinkujalla.

Puutteita?

Jos havaitset puutteita Kauppatorin Monitorin esteettömyydessä, niin kerro meille mielellään parannusehdotuksesi infotiskillä. Voit myös olla meihin yhteydessä palautepalvelun kautta tai vaikkapa chatissa.

Käyntiosoite: 

Aurakatu 8 | KOP-kolmio
20100 Turku

Puhelin:

02 262 0100
Kaupungin vaihde 02 330 000

Aukioloajat

Ma - Pe 09:00 - 18:00
La 10:00 - 15:00

Poikkeusaukioloajat

5.11.2021
09:00 - 16:00
6.11.2021
Suljettu