Asuminen

Turku, noin 200 000 asukkaan kaupunki, on ruuhkaton paikka. Turun lentoasemalle ehtii keskustasta kymmenessä minuutissa.

Asu lähellä töitä, palveluita, luontoa ja harrastuksia. Missä uusi kotisi sijaitsee?

Helsinkiin pääsee Turusta helposti. Junayhteys Turun ja Helsingin välillä on jo nyt nopea (1 h 45 min) ja matka nopeutuu entisestään Tunnin juna -yhteyden myötä.

Turussa asut hyvin, halvalla

Pääkaupunkilaisen näkökulmasta lähes ilmaiseksi. Tampereella haave omakotitalosta keskustassa jää usein toteutumatta. Turussa oma talo keskustan tuntumassa on monelle totta.

Ja kukapa ei viihtyisi Aurajokirannassa, puutalokorttelien idyllissä tai luonnonläheisessä lähiössä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös Turun lähialueilta löytyy paljon kivoja asuinalueita.

Hyvien yhteyksien Turku on myös pyöräiltävän kokoinen kaupunki!

Föli-busseilla kuljet helposti ja edullisesti kuuden kunnan alueella. Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla on voimassa samat liput ja hinnat matkan pituudesta, kuntarajojen ylityksistä ja vaihtojen määrästä riippumatta.

Turussa on myös varsin vilkas satama. Turku – Tukholma-reitillä seilaa päivittäin lähes 10 000 laivamatkustajaa. Junalla Turusta pääsee Helsinkiin ja Tampereelle alle kahdessa tunnissa. Turusta on myös hyvät lentoyhteydet maailmalle – ja takaisin kotiin!

Fölin reittioppaasta löydät bussi- ja fillarireitit