Myyntipaikat

Torit ja myyntipaikat

Turun kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi myyntipaikkoja

Lisäksi myyntiä voidaan harjoittaa erityistapauksissa kuten tapahtumien ja juhlapyhien yhteydessä muuallakin. Tällaisia poikkeuksia on mm. vapputarvikkeiden ja joulukuusien myynti.

Liikkuvat myyntipisteet

Liikkuvan myynnin ja jakelun ohjeistus (pdf, 12.6.2020)

Pop up -myyntipaikka päivävuokralla

Rettiginrinteen portaikosta (Itäinen Rantakatu, Kirjastosillan pieli) on mahdollisuus vuokrata paikka pop up -myyntiin 20 euron päivävuokralla. Myyntilaitteen tulee olla siirrettävä ja päivittäin poisvietävä. Rettiginrinteen portaikossa ei ole saatavilla sähköä.

Lisätietoja: Kaisa Kauma-Laula

Kioskien vuokraus

Uusia kioskeja voi perustaa vuokraamalla tontin kaupungilta ja rakentamalla kioskin. Tarjolla olevat tontit löydät alla olevasta tonttihakulinkistä liiketonttien kohdalta. Kioskin pystyttäminen vaatii rakennusluvan

Ulkotarjoilualueet

Ulkotarjoilualueita haetaan kirjallisella hakemuksella. Hakemukseen tulee liittää asemapiirros, josta selviää alueen alustava rajaus ja kalusteiden sijoittuminen. Hakemus toimitetaan kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen.

Jos asiakaspaikkoja on enemmän kuin viisi, tulee rakennusvalvontatoimistosta hakea toimenpidelupaa. Ulkotarjoilualueista tehdään määräaikaiset vuokrasopimukset.

Lisätietoa

 

     

    Lupiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä