Avoimet työpaikat ja apua työnhakuun

 

Avoimet työpaikat

Turun kaupunki

Turku on vetovoimainen yliopistokaupunki ja osaamisen keskus, jossa on monipuolinen elinkeinorakenne ja erinomainen elämisen laatu. Turku-konserni on alueen suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa työntekijää. Turun kaupungin avoimet työpaikat löydät täältä:

Korkeakoulujen työpaikkatietokannat opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Turun yliopiston ja Åbo Akademin työ- ja harjoittelupaikat löytyvät JobTeaser-palvelusta. Se on helppokäyttöinen palvelu, johon kirjaudut oman korkeakoulusi tunnuksilla.

Työpaikkasivustoja ja hakukoneita

Työpaikkalistauksia ja hakukoneita löytyy lukuisilta sivuilta ympäri internettiä. TE-toimisto on koonnut listan, jolta löydät linkkejä eri työnhakusivustoille:

Ohjausta ja neuvontaa

Opiskelijana ja vastavalmistuneena saat korkeakoulustasi monenlaista tukea ja neuvontaa työnhakuun. Lisäksi Turun kaupunki tarjoaa kaikille avoimia palveluja työnhakuun liittyen.

Korkeakoulut

Korkeakoulujen rekrytointipalvelut tarjoavat CV- ja työnhakuneuvontaa ja uraohjausta sekä tietoa eri alojen työmarkkinoista. Rekryissä järjestetään myös erilaisia työnhakuun, oman osaamisen hahmottamiseen ja uramahdollisuuksiin liittyviä koulutuksia sekä tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Työllisyyspalvelukeskus

  • Turun kaupungin Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia töihin, koulutukseen tai oman työkyvyn kohentamiseen. 

Ohjaamo

  • Turun Ohjaamon palvelupiste tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille apua ja neuvontaa muun muassa koulutuspaikan tai työpaikan etsintään.