Avoimet työpaikat ja apua työnhakuun

Avoimet työpaikat

Turun kaupunki

Turku on vetovoimainen yliopistokaupunki ja osaamisen keskus, jossa on monipuolinen elinkeinorakenne ja erinomainen elämisen laatu. Turku-konserni on alueen suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa työntekijää. Turun kaupungin avoimet työpaikat löydät täältä:

Korkeakoulujen työpaikkatietokannat opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Turun yliopiston ja Åbo Akademin työ- ja harjoittelupaikat löytyvät JobTeaser-palvelusta. Se on helppokäyttöinen palvelu, johon kirjaudut oman korkeakoulusi tunnuksilla.

Työpaikkasivustoja ja hakukoneita

Työpaikkalistauksia ja hakukoneita löytyy lukuisilta sivuilta ympäri internettiä. TE-toimisto on koonnut listan, jolta löydät linkkejä eri työnhakusivustoille:

Ohjausta ja neuvontaa

Opiskelijana ja vastavalmistuneena saat korkeakoulustasi monenlaista tukea ja neuvontaa työnhakuun. Lisäksi Turun kaupunki tarjoaa kaikille avoimia palveluja työnhakuun liittyen.

Korkeakoulut

Korkeakoulujen rekrytointipalvelut tarjoavat CV- ja työnhakuneuvontaa ja uraohjausta sekä tietoa eri alojen työmarkkinoista. Rekryissä järjestetään myös erilaisia työnhakuun, oman osaamisen hahmottamiseen ja uramahdollisuuksiin liittyviä koulutuksia sekä tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Työllisyyspalvelut

Turun kaupungin Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia töihin, koulutukseen tai oman työkyvyn kohentamiseen.

Ohjaamo

Turun Ohjaamon palvelupiste tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille apua ja neuvontaa muun muassa koulutuspaikan tai työpaikan etsintään.