Avoimet työpaikat ja apua työnhakuun

Avoimet työpaikat

Turun kaupunki

Turku on vetovoimainen yliopistokaupunki ja osaamisen keskus, jossa on monipuolinen elinkeinorakenne ja erinomainen elämisen laatu. Turku-konserni on alueen suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa työntekijää. 

Korkeakoulujen työpaikkatietokannat opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Työpaikkasivustoja ja hakukoneita

Työelämätaitojen kehittäminen

Opiskelijakaupunki-verkoston työllisyyttä edistävät kurssit ja tapahtumat

Opiskelijakaupunki Turku -verkosto edistää turkulaisten opiskelijoiden työelämävalmiuksia monipuolisella kurssitarjonnalla ja tapahtumilla. Listaus kursseista ja tapahtumista tulossa tälle sivulle.

Muut kaikille avoimet työelämäkurssit ja tapahtumat

Listaus kursseista ja tapahtumista tulossa tälle sivulle.

  Ohjausta ja neuvontaa

  Opiskelijana ja vastavalmistuneena saat korkeakoulustasi monenlaista tukea ja neuvontaa urasuunnitteluun. Lisäksi Turun kaupunki tarjoaa kaikille avoimia palveluja yrittäjyyteen ja työnhakuun liittyen.

  Korkeakoulut

  Korkeakoulujen rekrytointipalvelut tarjoavat CV- ja työnhakuneuvontaa ja uraohjausta sekä tietoa eri alojen työmarkkinoista. Rekryissä järjestetään myös erilaisia työnhakuun, oman osaamisen hahmottamiseen ja uramahdollisuuksiin liittyviä koulutuksia sekä tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

  Työllisyyspalvelukeskus

  • Turun kaupungin Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia töihin, koulutukseen tai oman työkyvyn kohentamiseen. Työpisteessä voi asioida myös ilman ajanvarausta, sillä olemme paikalla asiakkaitamme varten. 

  Ohjaamo

  • Turun Ohjaamon palvelupiste tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille apua ja neuvontaa muun muassa koulutuspaikan tai työpaikan etsintään.