Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on yli 10 000 osaajan yhteisö ja yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK:ssa voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon lähes 100 koulutuksessa liiketalouden, tekniikan, kulttuuri- tai sosiaali- ja terveysalalla. Opiskelemaan voit hakea keväisin ja syksyisin yhteishauissa tai avoimen AMK:n väylän kautta. 

Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Tutkintokoulutuksen lisäksi Turun AMK tarjoaa lukuisia opiskelumahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen työelämässä. Jatkuvan oppimisen tarjonnasta löydät mm. avoimen AMK:n opintojaksoja, korkeakouludiplomeita sekä erikoistumis- ja täydennyskoulutuksia. 

Käytännön huippuosaajia

Ammattikorkeakouluopinnoissa yhdistyvät tieto, taito ja työelämäläheisyys. Koulutamme osaajia, jotka ovat käytännössä parhaita. Turun AMK:n modernit toimitilat, monipuoliset ja innovatiiviset oppimisympäristöt ja monimuotoinen tapa opiskella tarjoavat innostavan opiskeluympäristön. Työelämäläheisyys näkyy niin opintojen sisällöissä kuin opiskelutavoissa. Saat hyviä kontakteja työelämään jo opintojen aikana.

Faktoja Turun AMK:sta:

  • 10 000 opiskelijaa
  • 3700 aloituspaikkaa
  • 80 % työllistyy vuoden sisällä valmistumisesta
  • 200 käynnissä olevaa kehittämisprojektia
  • 55 maasta tutkinto-opiskelijoita
  • 350 kansainvälistä vaihtokohdetta

Turun ammattikorkeakoulun alumni Sampsa Suomi kertoo videolla, miten päätyi opiskelemaan ensihoitajaksi. Suomi on toiminut lähes koko työuransa ajan kiireellisen ensihoidon tehtävissä.