Ootko sä miettinyt Turkua opiskelupaikkana?

Sanotaan, että Turku iso kaupunki kompaktissa paketissa - liikkuminen on helppoa, asuminen edullista, opiskelijaelämä aktiivista ja palvelut kattavia. Pitävätkö nämä paikkansa ja miltä Turku oikeasti näyttää opiskelijan silmin? Lähdimme testaamaan!

Liikkuminen

Turussa liikkuminen on tehty opiskelijalle harvinaisen vaivattomaksi. Mutta miten? Millainen sitten on yllättävän kompakti Turku? Tässä videossa Mathildan ja Johanneksen haasteena on nopeuskilpailu!

Kumpi ehtii ensin kampukselta legendaariselle Kakolanmäelle. Ja millä kulkuvälinein?

Vapaa-aika

Millaista vapaa-aika on Turussa opiskelijan silmin? Mitä opiskelija voi Turussa oikein tehdä? Esimerkiksi kulttuuritarjonta on huima, ja myös liikuntamahdollisuuksia löytyy jokaiseen makuun.

Tässä videossa Mathildan ja Johanneksen haasteena on keksiä tekemistä Turussa!

Ruokailu

Onko Turku Suomen ravintolapääkaupunki? Millaisia ruokailumahdollisuuksia opiskelijalla on Turussa?

Tässä videossa Mathildan ja Akselin haasteena on ottaa paras mahdollinen ruokakuva opiskelijaravintolassa. Voittajan pääsivät äänestämään Opiskelijakaupunki Turun Instagram-seuraajat. Kumpi voittaa ja millaisella ruualla?

Asuminen

Millaista Turussa on asua? Minkälaisia asumisvaihtoehtoja Turusta oikein löytyy? Oletko kuullut siitä, että Turussa voi hakea asuntoja jopa ennen opiskelupaikan varmistumista? Tässä videossa Mathildan ja Akselin haasteena on tutustua erilaisiin asumismuotoihin Turussa. Millaisia ratkaisuja he löytävät?

Mahtavasti mahdollisuuksia kompaktissa koossa

Opiskelun lisäksi Aurajoen rannoilta löytyy siis aktiivista opiskelijaelämää ja mahtavasti mahdollisuuksia kompaktissa koossa. Tule mukaan tekemään Turusta Suomen parasta opiskelijakaupunkia!