Talous- ja velkaneuvonta

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen oikeusaputoimisto
Talous- ja velkaneuvonta
puh. 029 566 0430
Päivystysaika arkisin kello 10–11
varsinais-suomi.velkaneuvonta(at)oikeus.fi

 

Talous- ja velkaneuvonnan järjestäminen siirtyi vuoden 2019 alussa aluehallintovirastoilta sekä kunnilta oikeusapu- ja edunvalvontapiirien tehtäväksi. Turkulaisia lähimpänä palvelee Varsinais-Suomen oikeusaputoimisto.

Uudistuksella haluttiin yhdenmukaistaa kansalaisten saamia talous- ja velkaneuvonnan palveluja. Lisäksi uudistuksella pyritään ehkäisemään velkaantuneiden ihmisten syrjäytymistä, kun talous- ja velkaneuvonnan palveluja tarjotaan oikeusaputoimistoissa, joista myös oikeudelliset palvelut on tarvittaessa helposti saatavavilla.

Talousneuvola

Jos oma taloustilanteesi tai raha-asioiden hoitaminen mietityttävät, saat apua ja neuvoja Talousneuvolasta. Talousneuvolassa voit keskustella pienistä tai suurista talousasioista asiantuntijoiden kanssa ilman ajanvarausta. Palvelua saat halutessasi nimettömänä, ja asiointi onnistuu ilman henkilötietoja.

Talousneuvola jatkaa toimintaansa 1.9.2021 alkaen ja on avoinna keskiviikkoisin kello 9–12. Asiantuntijat ovat tavattavissa Kauppatorin Monitorissa (Aurakatu 8) parillisina viikkoina sekä Raision Olkkarissa (Raisiontori 6) parittomina viikkoina. Voit myös olla yhteydessä puhelimitse numeroon 050 590 2448.

Talousneuvolan asiantuntijoina toimivat talous- ja velkaneuvoja, asumisneuvoja, ulosottoviranomainen, Kelan virkailija sekä diakoniatyöntekijät.

Talousneuvola

  • avoinna keskiviikkoisin kello 9–12
  • paikalla kauppatorin Monitorissa parillisina viikkoina
  • puh. 050 590 2448

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiasanat: