Ajankohtaiset kiinteistöt

Kysymykset ja palautteet

Kiinteistöjä koskevat palautteet voit antaa suoraan palautepalvelun kautta

Palautepalvelussa voit myös lukea vastauksia muiden esittämiin kysymyksiin: turku.fi/palaute

Peruskorjaushankkeet

Kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset peruskorjaushankkeissa

Täältä löydät lisätietoa ja ajankohtaisia raportteja kaupungin omistuksessa olevista kiinteistöistä. Tietoa peruskorjauskohteiden kosteus- ja sisäilmateknisistä kuntotutkimuksista on koottu erilliselle sivulle.

  Juhana Herttuan koulutalo, Hansakatu 2

  Kellonsoittajankadun koulutalo, Kellonsoittajankatu 9–11

  Kysymyksiä ja vastauksia Koulukadun päiväkotiin ja Sepänkatu 1 L-siiven tiloihin siirtymisestä / Frågor och svar om flytten till lokalerna i Skolgatans daghem och i L-flygeln på Smedsgatan 1

  Kysymyksiä ja vastauksia Luostarivuoren koulun Kerttulin yksikön paluumuutosta omiin tiloihin

  Kupittaan koulutalo, Syreenikuja 1

  Lausteen koulu, Raadinkatu 7

  Lausteen päiväkoti, Maistraatinpolku 2

  Luolavuoren koulu, Luolavuorentie 36

  Luolavuoren koulussa on tutkittu keväällä 2017 luokkia, joissa on koettu oireilua. Luokista ei ole löydetty oireilulle aiheuttajaa. Keväällä 2018 koulun ilmanvaihto säädettiin ja tasapainotettiin. Lisäksi koulussa tehtiin kuntoarvio. Seurantaa ja näytteiden ottoa jatketaan edelleen.

  Puolalan koulun väistötila, Sepänkatu 2

  Sepänkatu 2:n koulurakennusta käytetään Puolalan koulun väistötilana kesästä 2018 kesään 2020 saakka. Tietoa rakennustöiden edistymisestä, korjaustoimenpiteet, aiheeseen liittyvät tiedotteet ja usein kysytyt kysymykset on koottu Sepänkadun väistötilan sivulle:

  Pääskyvuoren koulu, Talvitie 10

  Kotkankadun esiopetus siirtyi Pääskyvuoren koulun tiloihin syksyllä 2018. Koulun B-osan ensimmäisen kerroksen tiloihin on asennettu jatkuvatoimisia olosuhdemittareita, joiden mittaustuloksista raportoidaan väistötilan sivuilla kahden viikon mittausjaksoissa:

  Raunistulan koulu, Tommilankatu 24

  Ruiskatu 8 -kiinteistö, Ruiskatu 8

  Ruiskatu 8 -kiinteistöön on sijoitettu Luolavuoren alakoulun väistötilat sekä Turun ammatti-instituutin suomen- ja ruotsinkielisten liiketoiminnan alojen opiskelijat.

  Raportit ja näytteiden tulokset julkaistaan sivulla Ruiskatu 8 väistötila.

  Samppalinnan koulutalo, Itäinen Pitkäkatu 45

  Sirkkalan koulu, Sirkkalankatu 20

  Sirkkalan koulun parakkien sisäilman laatua on selvitetty syksyn 2018 aikana tiloissa koetun oireilun ja tiloissa havaitun hajun vuoksi. Tehdyissä tutkimuksissa (alla raportit) näille asioille ei löydetty syytä. Jatkotoimenpiteenä parakeista tullaan poistamaan katosta akustiikkalevyt, joiden epäillään aiheuttavan hajuhaittaa. Tämän jälkeen tiloissa tehdään perusteellinen siivous.

  Parakit