Osallistu valmennuksiin

Lähivalmennukset ovat koronan vuoksi tauolla

Ilmoittautuminen webinaareihin:

Ilmoittauduttuasi webinaariin lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit osallistua joko pöytäkoneellasi, tabletillasi tai älypuhelimellasi.

Webinaarit

Webinaarit kestävät n. 45 minuuttia. Joka viikko pidettäviä webinaareja ovat Työllistymisen yleisinfo ja Avoimet työpaikat. Joka toinen viikko parittomilla viikoilla pidetään Työnhakupaperit kuntoon ja Työhaastatteluun valmistautuminen. 

 • Työllistymisen yleisinfo (aloitusinfo):  ma klo 11. Millaista apua Työpisteeltä saa? Käymme läpi palveluvalikoimaamme ja kerromme, miten pystymme auttamaan sinua työllistymisessä. 
 • Työnhakupaperit kuntoon: ti klo 10Haluatko kirjoittaa särmän CV:n, joka sanoittaa osaamisesi iskevästi ja helpottaa haastatteluun pääsemistä?  Keskustelemme myös siitä, millainen on tehokas motivaatiokirje ja mitä siihen ei missään tapauksessa kannata kirjoittaa. 
 • Avoimet työpaikat: ke klo 13. Duunia vailla? Esittelemme Turun kaupungin yhteistyöyrityksissä avoinna olevia työpaikkoja.
 • Työhaastatteluun valmistautuminen: to klo 10Käymme läpi haastattelutilanteen jo ennen sen alkamista alun kautta loppuun asti. Mietimme yleisimpiä haastattelukysymyksiä, omaa olemusta ja jopa tervehtimistä. Tahdot varmasti olla huolella valmistautunut, eikö vaan?!

Erityisesti maahanmuuttajille suunnatut webinaarit: nämä webinaarit pidetään suomen kielellä eli sinun pitää osata jo vähän suomea. Webinaarit pidetään joka toinen viikko parittomilla viikoilla.

 • Työnhaku: ti klo 12. Tämä webinaari auttaa sinua, kun etsit työtä. Se kertoo, miten voit etsiä työtä. Se auttaa sinua miettimään, mitä sinä osaat ja mitkä tehtävät sopivat sinulle. Se auttaa sinua tekemään hakemuksen ja CV:n.
 • Työhaastattelu: to klo 12. Tämä webinaari kertoo, mitä teet ennen kuin menet haastatteluun, mitä haastattelussa tapahtuu ja miten toimit haastattelussa.

Lähivalmennukset (tauolla toistaiseksi)

Järjestämme Työpisteellä valmennuksia pienissä ryhmissä. Lähivalmennukset pidetään aina parillisilla viikoilla, ja kesto on n. 1,5 tuntia. 

 • Tietokoneen käyttö ja työnhaku: ma klo 9. Käymme läpi ihan perusjuttuja tietokoneella ja harjoittelemme työhakemuksen ja CV:n tekoa. 
 • Työnhakupaperit kuntoon: ti klo 9. Kerromme, millainen on hyvä CV ja tehokas hakemus. Miten saat kirjoitettua tiiviin kokonaisuuden, jonka työnantaja lukee kiinnostuneena loppuun asti ja sen jälkeen kutsuu haastatteluun.
 • ForeAmmatin käyttö: ke klo 9. ForeAmmatti-verkkosivustolla voit kartoittaa osaamistasi ja arvioida työ- ja toimintakykyäsi. Lisäksi saat tietoa ja tukea työnhakuun, ammatinvalintaan ja urapohdintoihin. Turku tarjoaa ForeAmmatin turkulaisille ilmaiseksi, tule tutustumaan.
 • Työhaastatteluun valmistautuminen: to klo 9. Kerromme työhaastattelusta ja mietimme yksityiskohtaisesti, miten voit valmistautua. Miten tervehdit, millaisiin kysymyksiin voit varautua ja mitä sinun kannattaa kysellä. 
 • Opinto-ohjaus: pe klo 9. Työpisteessä on mahdollista saada opintoneuvontaa ja koulutustarjontaan liittyviä vinkkejä.