Avoimet työpaikat

Rekrytointipalvelut

Hyvinvointitoimialan sijaisten työnhakukäynnit ajanvarauksella                 Klo 8.15-16.00
Puh. 02 262 6669
rekrytointi@turku.fi

Turku on vetovoimainen yliopistokaupunki ja osaamisen keskus, jossa on monipuolinen elinkeinorakenne ja erinomainen elämisen laatu.

Turku-konserni on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 ammattitaitoista ja osaavaa työntekijää. Tervetuloa joukkoomme tekemään tulevaisuuden Turkua!

Rekrytointipalvelut auttavat kaupungin työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoavia yksiköitä ja työnhakijoita löytämään toisensa. Työpaikkojen täyttämisessä käytämme valtakunnallista Kuntarekry-järjestelmää.

Avoin työnhaku

Voit jättää Kuntarekry-palvelun kautta myös avoimen työhakemuksen. Täytä hakemuksen tiedot mahdollisimman perusteellisesti. Avoimen hakemuksen voi päivittää milloin tahansa samasta hakulinkistä.

Huomioithan, että avoimella työhakemuksella ei voi hakea toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin eikä muihin avoimet työpaikat sivuilla oleviin määräaikaisiin tehtäviin. Niihin on aina jätettävä oma hakemus. Myös harjoittelupaikkoja, kesätyöpaikkoja ja sijaisrekisteriin tulee hakea omalla hakemuksella.

Siviilipalvelus

Kaupunki on hyväksytty siviilipalveluspaikaksi. Paikkoja on useimmiten ollut vanhuskeskuksissa, kaupungin kirjastossa ja museoissa. Paikkoja voi tiedustella ko. paikkojen esimiehiltä.