Puolalanmäen musiikkilukio

Yhteystiedot

Aurakatu 11
20100 Turku

puh. 02 262 9317
 

Lisätietoja

Lukion musiikkilinjalla on mahdollista yhdistää opintoihin runsaasti musiikin kursseja laidasta laitaan. Tarjolla on mm. kuoroja, orkesteri, soitin- ja yksinlauluopetusta, bänditoimintaa, säveltämistä, musiikin ilmaisua ja johtamista. Tarjonta vaihtelee vuosittain.

Lukio tekee kansainvälistä yhteistyötä ja opiskelijat saavat arvokasta kokemusta ulkomaille suuntautuvilla esiintymismatkoilla sekä vastavierailuja isännöidessä.

Puolalanmäen lukio on Unesco-koulu ja Vihreän lipun pysyvä haltija. Lukiolla on ystävyyskouluja ympäri maapalloa. Yhteistyötä tehdään myös alueellisesti Turun seudun musiikkiopiston, Turun kaupunginorkesterin ja Turun konservatorion kanssa.

Hakeminen ja valintaperusteet

Musiikkilukioon haetaan yhteishaussa. Musiikkilukion valintapisteet muodostuvat keskiarvosta (enintään 10) ja musiikkipisteistä (enintään 10). Pakollisessa soveltuvuushaastattelussa arvioidaan opiskelijan musikaalisuutta ja sopivuutta lukio-opiskeluun.

Oppilas ilmoittautuu haastatteluun itse soittamalla ja varaa ajan. Haastattelu kestää 10–15 minuuttia. Musiikkitodistukset on toimitettava lukion kansliaan yhteishaun aikana.

Kaupunginosa/Alue: