Palvelut yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville

Palvelut aloittaville yrittäjille 

Saat Turku Science Parkin yritysneuvojilta tukea yritysideasi kehittämisessä ja toiminnan käynnistämisessä sekä viranomaisasioinnissa. Katso kaikki alkavan yrittäjän palvelut Turku Business Region -verkkosivustolta

Osallistu Startti-infoon tai Starttipajaan  

Jos olet perustamassa ensimmäistä yritystäsi, on yleensä hyödyllistä osallistua Startti-infoon, Starttipajaan tai molempiin ja vasta sen jälkeen varata aika tapaamisen yritysneuvojan kanssa. Näin saat enemmän hyötyä tapaamisesta.  

Startti-infossa Turku Science Park Oy:n yritysneuvoja kertoo konkreettista tietoa yrittäjyydestä ja yrityksen perustamisesta. Startti-infoja pidetään sekä etänä että paikan päällä. Kesto on noin yksi tunti.

Starttipaja on kahden työpajan kokonaisuus, jossa opit laatimaan liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat. Starttipajat pidetään aina paikan päällä. Osallistujia on korkeintaan 12.

Tulevat startti-infot ja starttipajat löydät Turku Business Region -tapahtumakalenterista.  

Katso omaan tahtiisi videoita ja ota perusteet haltuun   

Saat kokonaiskuvan yritystoiminnan aloittamisesta myös Ideasta yritykseksi -videosarjasta. Sarja koostuu kahdeksasta lyhyestä videosta. Niissä käsitellään aiheita yritysmuodoista ja liiketoimintasuunnitelman laatimisesta kirjanpitoon ja vakuutuksiin.

Pääset katsomaan videot Turku Business Region -verkkosivustolla.

Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan 

Henkilökohtaisesta perustamisneuvonnasta saat apua kaikissa yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Yritysneuvojiemme tukena ovat tarpeen mukaan myös kasvuvalmentajamme sekä erityisaloihin perehtyneet asiantuntijamme.  

Ensimmäinen vaihe on aina palvelutarpeen kartoitus. Varaa aika ajanvarauspalvelussa (linkki avautuu uudelle välilehdelle).

Yritysneuvojat palvelevat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Perustamisopas on kattava tietopaketti yrityksen perustajalle 

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle on Uusyrityskeskusten ylläpitämä PDF-muotoinen opas. Lataa omasi tästä linkistä: Perustamisopas – Uusyrityskeskus.fi

Palvelut toimivalle yritykselle 

Turku Science Park Oy:n kautta saat käyttöösi tuen ja parhaat kontaktit  

  • myynnin kasvattamiseen 
  • liikeidean jalostamiseen 
  • omien toimintojen ja kulurakenteen kehittämiseen 
  • yrityskauppojen ja muutosten hallintaan 

Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Autamme kartoittamaan tarpeesi ja ohjaamme oikean palvelun ja asiantuntijan luo. Toimivan yrityksen palvelut löydät kootusti Turku Business Region -verkkosivustolta.  

Yrittämiseen liittyvää yleistä tietoa löytyy myös Suomi.fi-sivustolta.

Yritysneuvonnan yhteystiedot

 

 

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)