Nuorten työpajatoiminta

Fendarin toimintaStarttivalmennusTyöpajatoiminta

Nuorten työpaja Fendarin toiminta on suunnattu alle 29-vuotiaille.

Toiminta on sopimuksellista ja tavoitteellista ja sitä järjestetään kolmessa yksikössä: Aurakatu 16 (viestintäpaja, seinätön paja ja digipoint-hanke), Pernontie 16 A (starttipaja) sekä Amiraalistonkatu 6 (luovan toiminnan paja ja tekninen paja).

Työtoiminnan lisäksi nuori saa tukea koulutukseen ja työnhakuun liittyvissä asioissa, sekä elämänhallinnallisissa kysymyksissä. Rekrytointi suoraan yksiköihin.

Fendarin toiminnasta vastaavat toiminnanjohtaja Tara Puhakka p. 050 5546 144 (työvalmennus) ja toiminnanjohtaja Hannele Norkooli p. 050 5546 124 (yksilövalmennus, starttipaja, seinätön).

Fendarissa nuoret tekevät yhdessä työvalmentajien kanssa tilaustöitä. Näihin liittyvät yhteydenotot suoraan työpajoille.

Retkipaja lainaa retkeilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä tarvikkeita.

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki, nuorisopalvelut
Palvelu on tarjolla kielillä:
Suomi
Kohderyhmä: 
Palveluluokittelu: 

Toimipisteet

Nuorten työpajatoimintaa Vimmassa.

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Nuorten työpaja Fendari

alle 29-vuotiaat turkulaiset

Nuorten työpajoilla alle 29-vuotiaat voivat kokeilla perinteisiä huonekalupuusepän, maalarin tai metalliverstaan töitä. Työpäivän ohessa voit miettiä yhdessä nuorisotyöntekijöiden ja urasuunnittelijan kanssa ratkaisuja arjen haasteisiin.

Ota yhteyttä meihin ja tule tutustumaan Fendarin nuorten työpajoihin. Täällä saat tekemistä päivääsi ja näet, mitä käsillä voi tehdä!

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Palvelutuottaja: 

Nuorisopalvelut

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki
Palvelun kieli: 
Suomi

Hinnat

Maksuton

Starttipaja

16–29-vuotiaat

Starttipaja tarjoaa matalan kynnyksen pajatoimintaa turkulaisille alle 29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tuetumpaa elämänhallintaa ja aktiviomista arjen haltuunottoon.

Starttivalmennuksessa tuunataan, valmistetaan yhdessä ruokaa ja tutustutaan eri palveluihin ja harrastustoimintoihin. Yhdessä starttivalmentajien ja yksilövalmentajan kanssa voit miettiä arkea askarruttavia asioita, omia kiinnostuksen kohteita ja tulevaisuudensuunnitelmia. Ota yhteyttä starttivalmennukseen!

Puhelin:

Nuorisotyöntekijä 040 351 6974

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Palvelutuottaja: 

Nuorisopalvelut

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki
Palvelun kieli: 
Suomi

Aukioloajat

Tarkista aina ollaanko starttipajalla paikalla!
Ma - Pe 10:00 - 14:00

Erityisaukioloajat

Iltapaja (joka toinen viikko)
Ti - Ti 14:00 - 18:00