Saaronniemi

Ruissalon Saaronniemessä voit mm. patikoida, uida, saunoa, grillailla ja pelata minigolfia tai rantalentopalloa. Saunomaan ja uimaan pääsee myös talvella. Luonnonkauniin Kolkan rannalta avautu upeaa näkymä Airistolle. Koirien kanssa liikkuville Saaronniemestä löytyy koirapuisto ja koirien oma uimapaikka.

Kahvilaravintola Café Villa Saaro palvelee Saaronniemessä vierailevia kauniissa empiretyylisessä huvilarakennuksessa. Jos haluat viipyä pidempään, leirintäalueella on hyvin varustellun matkailuvaunualueen lisäksi mahdollisuus majoittua sisätiloissa.

Saaronniemen uimaranta

Uimaan ja saunaan pääsee myös talvella

Kahvila-ravintola Café Villa Saaro (avoinna kesäkaudella)

                                                     Saaronniemen uimaranta

Grillipaikat

Saaronniemessä on neljä grillikatosta ja kaksi grillauspaikkaa. Ota omat polttopuut mukaan. Kesä-, heinä- ja elokuussa leirintäalueen vastaanottopisteestä voi ostaa polttopuita.

Leirintäalue ja majoitus

Saaronniemessä on hyvin varustettu asuntovaunualue, uimaranta, sauna, minimarket, sisämajoitustilat, mobiilisuunnistusrata, koripallokenttä ja minigolfrata. Huoltorakennuksissa voit pestä pyykkiä
ja peseytyä lämpimässä suihkussa.

Koirien uimapaikka

Koirien uimapaikalle pääset leirintäalueen portin jälkeen oikealle menevää hiekkatietä pitkin. Päätien varrella on opaste.

Koirapuisto Vikkelä

Koirapuistossa on aitaukset pienille ja isoille koirille.