Turun ruokaviikot

Ilmoittaudu mukaan järjestämään ohjelmaa

Turun ruokaviikot toteutetaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä, ajalla 5.–18.6.

Kaikki alueen toimijat ovat tervetulleita toteuttamaan omia sisältöjään. Halutessasi voit myös olla yhteydessä jo suunniteltuihin ohjelmakokonaisuuksiin ja liittyä mukaan. Tapahtumia päivitetään tälle sivustolle aina tapahtuman alkamiseen asti.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoita tapahtumasi mukaan

Turun ruokaviikoilla juhlistetaan rakkautta ruokaan!

Turku saa tänä kesänä ainutlaatuisen tilaisuuden päästä isännöimään maailman kuuluisinta ruokatapahtumaa, Michelin-tähtien jakotilaisuutta. Logomossa järjestetään maanantaina 12.6. Michelin Nordic Star Revelation -kutsuvierastilaisuus ja samalla Turku nousee hyvän ruuan ystävien katseiden kohteeksi.

Samaan aikana kaupungissa on kesäkuun alussa uskomaton määrä erilaisia tapahtumia, jotka tuovat paljon säpinää - ja sekä alueen asukkaita että matkailijoita Turkuun. 

Turku kannustaa koko kaupungin ruokakenttää mukaan esittelemään parasta osaamistaan. Ajalla 5.–18.6. järjestettävät ruokaviikot toimivat samalla periaatteella kuin esimerkiksi Turun päivä: tapahtumia voivat järjestää kaikki halukkaat, ja koko ohjelma kootaan näille sivuille. Turun kaupunki myös yhteismarkkinoi tapahtumaa.

Ilmoita tapahtumasi mukaan tästähttps://www.lyyti.in/turunruokaviikot 
Lisätiedot: ruokakaupunki@turku.fi

 

Piknikpäivä valloittaa Turun lauantaina 10.6.

Kesäkuussa toteutettavien Turun ruokaviikkojen ohjelma on parhaillaan hahmottumassa, ja esimerkiksi Turun Nuorkauppakamari toteuttaa osana viikkoja suuren piknikpäivän lauantaina 10.6. Se kannustaa ihmisiä nauttimaan Turun kauniista puistoista ja jokirannasta yhdessä vaikkapa perheen tai ystävien kanssa toteutetun piknikin muodossa.
Nuorkauppakamari haastaa alueen kaupat, kahvilat ja ravintolat tuottamaan myyntiin piknik-paketteja, joita asiakkaat voivat ostaa.

Lisätiedot: Eveliina Aakula, Projektipäällikkö, Turun Nuorkauppakamari eveliina.aakula@gmail.com ja Anna Kotamäki, Puheenjohtaja, Turun Nuorkauppakamari anna.kotamaki@jci.fi
 

Kauppatori tarjoaa puitteet tapahtumille

Torilla tapahtuu! Kauppatorille suunnitellaan Turun ruokaviikoille monipuolista ohjelmaa: luvassa on esimerkiksi Turkuseuran keskiviikkona 7.6. järjestämä Lasten päivä, jossa pelataan ja nautitaan jäätelöä.
Yrittäjä tai yhdistys - haluatko mukaan esittelemään toimintaasi, järjestämään ohjelmaa kauppatorin tapahtumaviikoille tai vaikkapa Lasten päivään?

Tiedustelut: Hanna Sjöbring, Kauppapaikkapäällikkö, Turun kaupunki hanna.sjobring@turku.fi

 

Tapahtumatilaa ruokatapahtumaviikoille Hansasta?

Oletko toimija, joka haluaa toteuttaa tapahtuman Turun ruokaviikoille tapahtuman, mutta tila puuttuu?
Hansakortteli toimii tapahtumaviikkojen yhtenä kumppanina, ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet tapahtumien järjestämiseen. Hansatorilta löydät valmiina sähköt, äänentoistovälineet, luvat anniskelualueelle, eikä säästäkään tarvitse huolehtia.

Tiedustelut: Mirva Järvinen, Markkinointipäällikkö, Hansakortteli mirva.jarvinen@hansakortteli.fi

 

Asiasanat: