Aura Company & Kapula Kollektive: Sirkus Täällä Tänään 28.-30.6.

Sirkus Täällä Tänään on hauska ja hämmästyttävä esitys pienessä sirkusteltassa. Esityksessä nähdään kahden tohelon toimesta taidokasta akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua, sekä jännityshermoja kutkuttavia vaaran elementtejä. Sirkusnumeroiden välit täyttyvät sketseistä, kun kaksikko keppostelee toistensa kustannuksella ja joutuu mitä oudompien tilanteiden eteen. Sirkus Täällä Tänään! Huomenna jossain muualla!

Suositusikä 3+. Kesto n. 40min. Hinta 6 € tai 2 leimaa sarjakortista. Esityspaikkana on sirkusteltta, lähellä Seikkailupuiston leikkipuistoalueen pääporttia. Lastenvaunut ja rattaat tulee jättää sirkusteltan ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle.

Esitysajat 

  • 28.6. klo 13 ja 15 
  • 29.6. klo 13 ja 15
  • 30.6. klo 13

Työryhmä

  • Tuotanto: Aura Company ja Kapula Kollektive (yhteistuotanto)
  • Idea, konsepti ja esiintyminen: Markus Nivala ja Kalle Lehto
  • Musiikit ja äänimaailma: Toni Perttula

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen
ti 28.6. klo 13
ti 28.6. klo 15
ke 29.6. klo 13
ke 29.6. klo 15
to 30.6. klo 13

Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa ke 8.6.2022 klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä klo 9.00. Tämän jälkeen ilmoittautumiset ja perumiset soittamalla Infopisteelle. Jos lippuja on vielä jäljellä, voi niitä ostaa leikkipuistoalueen Infopisteeltä. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja tarjouskansio, tarvittaessa ota yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston Infopisteen numeroon 040 1868718.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Seikkailupuiston leikkipuistoalueen Infopisteeltä esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa klo 10. Suosimme korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 30 minuuttia ennen esityksen alkua.