Avoin ohjelmistohaku Timantti-teatteriin

Haku kevätkaudelle 2023 on päättynyt ja valinnat tehty.  Kiitos kaikille hakijoille! Avaamme syyskaudelle -23 ohjelmistohaun helmi-maaliskuussa 2023, seuraa nettisivujamme ja somekanaviamme. Lisätietoja ohjelmistohausta tuottajalta sähköpostitse: susanne.nieminen@turku.fi.


Etsimme eri-ikäisille lapsille, nuorille (alle 12.v) ja perheille suunnattuja valmiita teoksia esittävien taiteiden ammattilaisilta. Taidemuotoina voi olla teatteri, nukketeatteri, tanssi, sirkus, musiikki, taikuus tai näiden yhdistelmiä. Huomioimme valinnoissa myös mahdollisen työpajan esityksen lisänä ja arvostamme osallisuuden mahdollistamista. 

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toiminnan keskiössä on lapsi ja lasten mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Tulevan kevään ohjelmistoa kootessa päätöksien teossa on osittain apuna lapsiraati, joka pääsee antamaan äänensä ja kommenttinsa esitys-ehdokkaiden kuvien/videoiden ja tiiviin markkinointitekstin perusteella: millaisia esityksiä he tahtovat nähdä ja näyttää muille lapsille. Lapsiraati koostuu lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston teatteriharrastustuksen lapsista. 

Esityksen suositus pituus on 30-50min. Kasaus ja purkuaika maksimissaan 2h. Esitystilana toimii satapaikkainen Timantti-teatteri ja talon teknikko on käytettävissä esityspäivänä valoissa ja äänissä. Tekniset speksit: salin korkeus on n.5.5m, näyttämö-ala n.8x8m (ilman katsomoa n. 11x8m), äänipöytä Midas M32R, valopöytä MaqicQ MQ60, projektori Hitachi CP-WX8255A, valkokangas 4x4m.

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto tuottaa laadukasta lastenkulttturia: luovaa toimintaa, kursseja, elämyksiä ja esittävää taidetta lapsille, nuorille ja perheille ympärivuotisesti. Seikkailupuisto on osa valtakunnallista lastenkulttuurikeskusten verkostoa toimien koko historiansa ajan, vuodesta 1982, lastenkulttuurin tuottajana. Vaihtuvat teatteriesitykset, osallistavat tapahtumat sekä työskentely taidepajoissa ovat toiminnan kulmakiviä. Seikkailupuiston toiminta on osa Turun kaupungin Vapaa-aikatoimialan Nuorisopalveluiden ylläpitämää toimintaa.