Cirque des Puces: Astra 26.3.

Mennään matkalle avaruuteen!

Me ihmiset olemme osa maailmankaikkeutta ja tähdet ovat ympärillämme. Tiede on jo vastannut moniin meitä askarruttaviin kysymyksiin, mutta vielä on paljon mitä emme tiedä. Onneksi meillä on ihana kyky kuvitella!

Astra on mielikuvitusmatka avaruuteen musiikin, tanssin ja nykysirkuksen keinoin. Matkamme avaruudessa on täynnä yllätyksiä. Tutkimme eri planeettoja ja tapaamme vieraita olentoja. Mitä mustassa aukossa tapahtuu? Valo- ja äänisuunnittelu yhdistyvät saumattomasti näyttämötapahtumiin ja maagiseen, osin elävään musiikkiin.

Esityksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus tulla lavalle kokeilemaan esityksessä nähtyjä tekniikoita. Taiteilijoiden vetämässä työpajassa on akrobatiikkaa, jonglöörausta sekä kehomusiikkia, joita osallistujat kokeilevat vuorotellen. Lapset voivat myös kysellä ja keskustella näyttelijöiden kanssa. Työpajaan voidaan ottaa vain 20 osallistujaa, joten varaa paikkasi myös työpajaan erikseen.

Esityksen tiedot 

Ikäsuositus: 5-12v
Esityksen kesto: n. 40 min
Työpajan kesto: 15-20 min
Esityksen kieli: sanaton
Liput: 10€
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 26.3 klo 15
 

Työryhmä

Tanssi/sirkustaiteilija: Amandine Doat
Sirkustaiteilija: Juha-Matti Eskelinen
Muusikko/säveltäjä ja ohjaaja: Tomas Takolander
Äänisuunnittelija: Esko Groundström
Valosuunnittelija: Eero Alava
Tuottaja: Inari Porkka

 

 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseensu su 26.3. klo 15
Varaa paikkasi työpajaan su 26.3. Linkit  avautuu uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 2.1. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986. 

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.