Company Portmanteau: Piste Piste Piste 11.9.

Company Portmanteau esittää: Piste Piste Piste

“Eräänä päivänä lapsi istutti maahan kolme pientä pistettä, jotka kasvoivat viivoiksi...”

Piste, piste, piste on monitaiteinen lapsille ja nuorelle yleisölle suunnattu esitys, joka yhdistää nykysirkusta, tanssia ja elävää kuvataidetta.

Company Portmanteaun teos on kiehtova matka muotojen ja luovuuden maailmaan, joka syntyy, kun esityshetkessä tyhjästä valkoisesta näyttämöstä luodaan vanhoilla piirtoheittimillä mielikuvituksekas universumi. 

Teos pohjautuu kirjailija-kuvittaja Mario Valen lastenkirjaan Três Pontinhos (Kolme pientä pistettä). 
 

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 4+
Esityksen kesto: n.40min
Esityksen kieli: sanaton
Liput: 10€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri klo 15

 

Työryhmä

Konsepti ja esiintyjät: Luis Sartori do Vale, Mira Ravald
Valosuunnittelu: Jere Mönkkönen
Äänisuunnittelu ja musiikki: Petteri Rajanti
Tuotanto: Company Portmanteau / WHS
Yhteistyössä: Taike, WHS Teatteri Union, Cirko, Annantalo, Subtopia, ITU Lastenteatterin Ideahautomo

Esitys on vuoden 2022 pikku ITU-palkinnon voittaja. 
 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 11.9. klo 15 (linkki tulossa). Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.