Duo Color Express: Kukko Kiekuu 24.-31.1.

Tällä maagisella maatilalla tapahtuu outoja asioita. Miksi kananmunat pomppivat ja lato liikkuu?  Mistä hohtava taikamuna on peräisin? Pallot lentävät ja possut heittävät voltteja, mutta miksi lato savuaa? Tervetuloa tulevaisuuden sirkusfarmille, jossa aivan kaikki on mahdollista. Esitys on lapsille suunnattu absurdi kertomus oudon maatilan kaoottisesta päivästä, johon mahtuu paljon erikoisia sattumuksia, pomppivia esineitä sekä hassuja eläinhahmoja. Vauhdikkaassa esityksessä on kuitenkin yhteistyö vahvasti läsnä ja se näyttää kuinka hyvin erilaisistakin hahmoista voi tulla parhaimpia ystävyksiä.

 Kaksi sirkusartistia pistävät pomppien tuulemaan tässä värikkään vauhdikkaassa maalaisteemaisessa sirkuspaketissa. Esityksessä on luvassa eläimellistä akrobatiaa sekoitettuna jongleeraukseen ja jumppapalloakrobatiaan, maustettuna värikkäällä huumorilla. Esitys pitää sisällään myös elävää musiikkia, taikaa, nukketeatteria sekä bounce-jongleerausta.

Turkulaisen kaksikon muodostama Duo Color Express-työryhmä on jo vuodesta 2012 luonut Suomessa akrobatiapainotteisia esityksiä eri tapahtumiin aina häistä ja lastenjuhlista festivaaleihin ja markkinoihin ja on näin vakiinnuttanut paikkansa Suomen sirkuskentällä. Ryhmän energisessä esiintymisessä korostuu värikkäiden asusteiden lisäksi akrobaattiset liikeyhdistelmät, kekseliäät jongleeraustavat sekä humoristinen ja vähän kaoottinenkin liikekieli. 

Esityksen tiedot

Esitys on maksuton.
Ikäsuositus: 2-100v
Esityksen kesto: n.30min
Esityksen kieli: sanaton
Esityspaikka ja ajat: Timantti-teatteri 
ti 24.1. klo 10 ja klo 14
to 26.1. klo 10 ja klo 14
ti 31.1. klo 10 ja klo 14

Työryhmä

Esiintyjät: Teemu Skön ja Lassi Tauriainen
Tuotanto: Duo Color Express
Tekniikka: Eemeli Heiniö
 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen ti 24.1. klo 10 tai klo 14. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykseen to 26.1. klo 10 tai klo 14. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykseen ti 31.1. klo 10 tai klo 14.  Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Lippujen varaaminen alkaa ma 2.1.2023. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

SAAPUMINEN TEATTERIIN

Varmistaaksesi paikkasi, saavu Timantti-teatteriin esityspäivänä viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.