Eira, Kalevi ja jotakuinkin joulu 4.12.

Eira, Kalevi ja jotakuinkin joulu

Eira ja Kalevi valmistautuvat innolla joulun viettoon. Joulukuusen koristelu, pipareiden leipominen sekä joululaulujen harjoittelu ovat ehdottoman tärkeitä juttuja joulua odotellessa. Myös joulupukin tuloon pitää varautua ja koti siivota. Mutta mitä tehdä, kun joulukoristeita ei löydy mistään, jauhot kieltäytyvät yhteistyöstä ja kuusesta puuttuu oksa poikineen? Minkälaisesta maidosta joulupukki pitää, voiko joulukalenterin luukut avautua itsestään ja saavatko tontut ylityökorvausta, jos joku on oikein ilkeä? 

 Mistä joulussa oikeastaan on kysymys? Lahjoista ja herkuista? Ehkäpä lauluista ja joulupukista? Vai onko joulun tarkoitus sittenkin aivan toinen? Hyppää mukaan unohtumattomaan joulutarinaan, ja auta Eiraa ja Kalevia selvittämään joulun salaisuus!

 Eira, Kalevi ja jotakuinkin joulu on koko perheen teatteriteos, jossa teksti, fyysinen teatteri, tanssi ja nukketeatteri yhdistyvät taianomaiseksi elämykseksi.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 4-8v
Esityksen kesto: n.25 min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 4.12. klo 15 ja klo 17

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 4.12. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykeen su 4.12. klo 17. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Lipunvaraus aukeaa 31.10.  klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.