Hukkateatteri: TÖIVRIH-HIRVIÖT musiikkinäytelmä 12.-16.3.

Musiikkinäytelmä TÖIVRIH–HIRVIÖT kertoo Hallasta, jolla on vilkas mielikuvitus ja jonka vanhemmat ovat muuttuneet tunnottomiksi. Yksinäinen Halla pelkää nukkumaanmenoa, sillä hänen sänkynsä alla asustaa hirviöitä, eikä kukaan auta ajamaan niitä pois. Eräänä iltana Halla rohkaistuu, kömpii itse sänkynsä alle ja päätyy huimaan seikkailuun hirviöiden saarelle. Matkalla hän kohtaa tunnottomuutta ympärilleen tartuttavan suuren Pääkytkimen ja tutustuu toinen toistaan eriskummallisimpiin hirviöihin. Onnistuuko Halla vapauttamaan vanhempansa tunnottomuudelta ja palaamaan takaisin kotiin? Entä minkälaisia ovat Töivrih-saaren hirviöt? Hyppää Hallan kanssa seikkailuun! 

Esitys tutkii läsnäolon merkitystä lapsen näkökulmasta nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Arki ja elämä muuttuvat väistämättä, mutta miten ne vaikuttavat meihin ja läheisiimme? Nykypäivänä sosiaalisen median ja älylaitteiden edut ja hyödyt, mutta myös haasteet ovat tapetilla ja keskustelujen keskiöissä. Ihmiset kaipaavat enemmän läsnäoloa, hetkeen tarttumista ja pysähtymistä, toistensa kuuntelua. Älylaitteet voivat auttaa, mutta kuten tuli, ne ovat hyvä renki, mutta huono isäntä. Lapsen kokema irrallisuus aikuisten maailmasta ja yksinäisyys ovat yleisiä ja ajattomia teemoja lastennäytelmissä. Esityksellä halutaan tarttua näihin teemoihin lisätä näihin teemoihin oman näkökulman tällä näytelmällä ja luoda teoksen, joka puhuttelee ja koskettaa. 

Esityksen tiedot 

Ikäsuositus: 4-8.v
Esityksen kesto: n. 60min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8€, arkiaamut 5€
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 12.3. klo 12, ti 14.3. ja to 16.3. klo 10

Työryhmä

Tuotanto: Hukkateatteri
Käsikirjoitus: Antti Ainola, Emma Bowles, Alina Kilpinen ja Jutta Lahtinen
Lavalla: Antti Ainola, Laura Hurme, Alina Kilpinen ja Jatta Pirinen
Tekniikka: Tuomas Vainionpää
Muu taiteellinen toteutus: työryhmä

Vuonna 2019 perustettu Hukkateatteri ensemble koostuu turkulaisista teatterialan ammattilaisista, joiden tavoitteena on tehdä laadukasta, musiikkiteatteriin painottavaa koko perheen teatteria. Hukkateatteri panostaa esitysten visuaaliseen ilmeeseen ja käyttää esitysten osana myös nukketeatteria. Lisätietoa Hukkateatterista ja sen jäsenistä osoitteessa www.hukkateatteri.com
 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 12.3. klo 12. 
Varaa liput esitykseen ti 14.3. klo 10
Varaa liput esitykeen to 16.3. klo 10.
Linkki aukeaa uuteen ikkunaan. Lipunvaraus aukeaa 2.1. klo 9.
Päiväkoti- ja kouluryhmät, varatkaa arkiaamujen liput täältä.
Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986. 

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.