Iida Vanttaja: Vuori joka rakasti lintua 9.10.

Alice Maclerranin rakastettu satu yksinäisen vuoren ja muuttomatkallaan sen luokse eksyvän linnun ystävyydestä saa näyttämötulkinnassa varjoteatterin kiehtovat keinot käyttöönsä. Visuaalisesti monipuolisen esityksen tunnelmia säestää Aino Lehtovaaran säveltämä musiikki. Esitys kertoo maailman tärkeimmästä aiheesta - rakkaudesta - kielellä jota lapsi ymmärtää 
symbolien kautta. Yksinäisen vuoren elämä muuttuu mullistavalla tavalla, kun se kuulee pienen linnun kauniin laulun yläpuolellaan. Yhteinen taival kuitenkin päättyy joskus, sillä toisin kuin vuoret, eivät linnut ole ikuisia. Lintu on kuitenkin tuonut Vuoren elämään ilon, joka ei katoa. Tarina avaa lapselle ja aikuiselle alustan, jolla voi luontevan turvallisesti puhua myös kuolemasta. Sehän ei lapsellekaan ole vieras aihe, vaikka me aikuiset siitä mielellämme vaikenemmekin.  Taustalta voi hahmottaa hiljaisena pohjavireenä myös ympäristöteeman, vaikka sitä ei esityksessä alleviivatakaan. Varjoa ei ole ilman valoa, ja tässä esityksessä sävyt 
ovat värikkäät ja ilon, elämän ja rakkauden puolella! 

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 5-12v
Esityksen kesto: 35 min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 8€ (to 13.10. päiväkoti-ja kouluryhmille liput 5€/hlö)
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 9.10 klo 15 ja to 13.10. klo 10

 

 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 9.10. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykeen to 13.10. klo 10. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

HUOM: Opettaja tai ohjaaja, varaa ryhmällesi liput täältä.

Lipunvaraus aukeaa 22.8. klo 9. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.