Jokeri Pokeri Box - Joulun Taikaa! 11.12.

Jokeri Pokeri Box - Joulun Taikaa!

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari taikuri Simo Aalto tarjoilee jouluiloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa. Jouluisessa esityksessä nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta!

Mukana Jouluseikkailussa ovat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky sekä nokkava papukaija Eino. Ja toki Petteri Punakuonokin käy kertomassa jouluterveiset Korvatunturilta! Ja tietysti lasten taikapuhalluksia tarvitaan kinkkisissä tilanteissa. Simon mukaansa tempaava esiintyminen takaa, että mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä jouluisilla mausteilla. Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä
kaikenikäisille."

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 2-100v
Esityksen kesto: n.50 min
Esityksen kieli: suomi
Liput: 10€ 
Esityspaikka ja aika: Timantti-teatteri su 11.12 klo 15 ja klo 17

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput esitykseen su 11.12. klo 15. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Varaa liput esitykeen su 11.12. klo 17. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Lipunvaraus aukeaa 31.10. klo 9.Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.