Joulu laulattaa - osallistava joulukonsertti 30.11.

Joulu laulattaa -osallistava joulukonsertti muskarihengessä!

Tonttujen pajalla on hiljaista, vaikka aatto on jo lähellä ja joulupuuhien pitäisi olla täydessä vauhdissa. Kummallista! Lähdetään yhdessä Korvatunturille selvittämään mistä on kyse: maagisella matkalla lauletaan yhdessä tuttuja joululauluja, kuten Tonttujen jouluyö (Tip Tap), Kulkuset ja Kuuraparta. Lapset pääsevät myös soittamaan ja osallistumaan äänimaisemien tekoon itse!

Tervetuloa mukaan! Varaathan lipun vain yhdelle aikuiselle ja lapsen/lasten lippujen lisäksi. Vaunut ja rattaat jätetään Timantin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle. 

Esityksen tiedot

Hinta: 3€ /lapsi
Kesto: n.30min
Kieli: suomi
Esityspaikka: Timantti-teatteri
Esitysajat: 30.11. klo 9.30 taaperot ja sisarukset, klo 10.30 vauvat ja klo 11.30 vauvat

Työryhmä

Esiintyjät: Kari Mäkiranta ja Veera Alaverronen

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput 30.11.esitykseen. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
Lipunvaraus aukeaa 31.10.  klo 9. Kaikille tulijoille on varattava oma lippu ennakkoon. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. 

LIPPUJEN OSTAMINEN

Liput ostetaan Timantti-teatterin aulasta esityspäivänä. Lipunmyynti alkaa 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosimme lipunmyynnissä korttimaksua, mutta voit myös maksaa käteisellä. Emme vastaanota 50-500 euron seteleitä. Varatut liput tulee lunastaa viim. 10 minuuttia ennen esityksen alkua.